Hotelbeskrivelse

Le Quartier Français

Prisvindende gastronomiske oplevelser i romantiske omgivelser i hjertet af Franschhoek.
Allerede før tallerkenen rammer bordet kan du dufte maden. Sprøde grøntsager, perfekt tilberedt kød, grønne urter og en ualmindelig velduftende sauce er kunstnerisk anrettet på tallerkenen i en pallette af smukke farver. Du griber bestikket og kan næsten ikke vente med at smage på det hele – men så bliver vinen præsenteret. Du ved, at den absolut også er værd at vente på. Straks vinen er skænket, løfter du glasset og lader den dybe mørkerøde væske svinge forsigtigt rundt i glasset. Farven bliver hængende på glassets sider et kort øjeblik inden den forsvinder ned i det mørkerøde dyb. Du dufter til vinen, inden du endelig lader smagsløgene kaste sig over dråberne. Så tager du en bid af kødet. Mørt og saftigt - og med en udsøgt smag, som tager dansefatning med vinens krydrede noter og kaster sig ud i en fuldendt tango på din tunge. Denne symfoni af smagsnuancer får dig til at lukke øjnene i ren nydelse – inden du må åbne dem igen, så du kan gøre gaflen klar med endnu en himmerigsmundfuld.
 
Velbekomme – og velkommen til et kulinarisk eventyr på Le Quartier Français.
 
Velegnet til par
Lige i hjertet af byen
Gastronomi
FACILITETER Le Quartier Français
Er du interesseret i gastronomi eller elsker du bare virkelig god mad og udsøgte vine og vil du på et gastronomisk eventyr uden lige, så er Le Quartier Français stedet for dig.
Det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveller har kåret hotellet, som er en del af den prisvindende Leeu Collection, til at være et af de bedste i Afrika. Hotellet er beliggende i hjertet af Franschhoek, mellem vingårde i verdensklasse og bare en times kørsel fra Cape Town, hvilket giver optimale muligheder for at udforske Western Cape og Vinlandets højdepunkter, smage nogle af de bedste vine i verden og for nyde det ene kulinariske vidunder efter det andet.
 
Hver eneste af dine måltider på Le Quartier Français bliver en gastronomisk oplevelse. To af byens bedste restauranter; ”Protégé” og ”Èpice” er beliggende på selve hotellet, hvor du kan forvente måltider i verdensklasse tilberedt af prisvindende kokke.
 
Udover at smage på udsøgte retter og vine, kan du også opleve, hvordan de kulinariske godter bliver dyrket og produceret. Du kan besøge Mullineux & Leeu Family Wines, som kan bryste sig af at producere nogle af de bedste vine i verden. Flere anerkendte vinanmeldere og -magasiner har gennem de seneste år kastet adskillige priser, stjerner og imponerende anmeldelser i Mullineux & Leeu Family Wines retning. Denne vingård er i særdeleshed et besøg værd. I The Wine Studio kan du smage nogle af disse prisvindende vine og i The Wine Boutique, som ligger ved hotellet, kan du købe vinene til gode priser.
 
Er du også til perlende, kolde øl kan du besøge mikrobryggeriet TUK TUK, der ligger på hovedgaden i Franschhoek. Her kan du se øllet blive brygget og selvfølgelig smage på de gyldne dråber.
 
Selvom nøgleordet her er gastronomi, er der selvfølgelig også mange andre spændende ting at opleve. Du kan besøge kunstmuseet, som ligger ved hotellet, hvor du kan fordybe dig i smukke moderne værker, fremstillet af de bedste sydafrikanske kunstnere. Til museet hører en skulpturhave med monumentale værker, omgivet af friske og velduftende urter og grøntsager, som bliver brugt i hotellets restauranter.
 
På enhver ferie hører sig afslapning og forkælelse til – og det kan LEEU SPA sørge for. Beliggende mellem de frodige vingårde tilbyder spaen skræddersyede behandlinger af topprofessionelle terapeuter, med økologiske produkter af højeste kvalitet. Her kan du også få ordnet dine negle, gå i dampbad og dyppe dig i poolen. 
 
Fuld beskrivelseMindre beskrivelse
Concierge
Internet, trådløs (gratis)
Restaurant(er)
Shuttle Service
Spa/wellness
Swimmingpool