Beskrivelse

Malewane Lodge

Luksuriøs safarilodge med perfekt beliggenhed
I Thornybush Private Game Reserve, der er en del af den verdensberømte Greater Kruger Nationalpark, ligger en ualmindelig skøn lodge, som i den grad sætter den optimale ramme for en uforglemmelig safariferie. Stedet hedder Malewane Lodge og er en perfekt blanding af forgangne tiders skønhed og romantik og vor tids moderne komfort og bekvemmeligheder. Området omkring lodgen er hjemsted for utroligt mange af Afrikas fascinerende dyrearter – inklusive ”The Big 5” – og naturen er varieret og smuk - en populær destination for eventyrer og livsnydere.
 

Meget mere end safari

Safari er for de fleste den absolut mest fantastiske oplevelse det vilde Afrika kan tilbyde - men lodgen tilbyder mere end det. For hvad er skønnere, efter en spændende safaritur, hvis oplevelser har fået hjertet til at slå hurtigere og fået adrenalinet til at pumpe rundt i kroppen, end at slappe helt af i en underskøn spa eventuelt med en forløsende massagebehandling. Lodgens prisvindende spa & wellness centre, The Royal Waters Bush Spa, er kendt for sine smukke omgivelser og luksuriøse behandlinger, der på magisk vis nulstiller krop og sind.
Du kan også komme på fuglesafari eller fotosafari, kigge på stjernerne, flyve med helikopter, spille golf og sejle en tur på Blyde River.
 

Derfor kan vi lide Malewane Lodge

Malewane Lodge er et sandt bush-paradis. Området er smukt og ekstremt rigt på fugle og dyreliv, så her venter fantastiske safarioplevelser. Serviceniveauet er højt og her er kræset for hver en detalje. 
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Privat safarireservat op til Kruger
Safarikørsel i åbne firehjulstrækker
Big 5 safari
Luksuslodge
FACILITETER Malewane Lodge
Smukke suiter med afrikansk charme og komfortabel luksus
Malewane Lodge tilbyder tre forskellige typer af bolig; 6 Luxury Suites, 2 Royal Suites og African House. Suiterne er alle designet med øje for den afrikanske charme og elegance og med levende og farverige detaljer, der giver værelserne en skøn energi. Malewane Lodge støtter lokale designere og producenter, hvis smukke håndværk giver hver suite en unik stil og karakter.
 
Fra hovedbygningen er der et stisystem, der fører til de 6 Luxury Suites. De ligger alle privat og byder på aircondition, en overdækket king-size seng med luksus sengelinned, et hyggeligt ildsted, privat terrasse med en stråtækt gazebo og badeværelse med victoriansk badekar.
 
Bor du i en af de to Royal Suites, mødes du af en privat butler og kok, en professionel guide og din egen åbne safaribil. Suiten er bl.a. indrettet med et hyggeligt spise- og opholdsområde, et fuldt udstyret køkken samt en stor træterrasse. 
 
Africa House er også et meget populært valg. Her kan bo 12 personer, så hvis du rejser med den udvidede familie eller en stor flok venner, så er huset helt perfekt. Her får du en-suite badeværelser, aircondition, gulvvarme, et stort spise- og opholdsområde og en stor terrasse med egen pool. Huset er fuldt serviceret med privat kok og personale, der står til rådighed, når du har brug for det. 
 

Udsøgte måltider lavet særligt til dig

En anden måde at forkæle sig selv på er med udsøgte måltider under en stjernebesat nattehimmel – og også dette gør Malewane Lodge på allerbedste vis. Gæsterne forkæles med opfindsomme og personlige menuer.
All Inclusive
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV