Beskrivelse

Royal Malewane

Tre populære safarilodges, ét fantastisk safariområde, et utal af oplevelser
I Thornybush Private Game Reserve, i den verdensberømte Greater Kruger Nationalpark, ligger ikke bare én, men hele tre ualmindelig skønne og luksuriøse lodges. Alle tre lodges hører under Royal Malewane, men derudover er de meget forskellige og har hvert sit koncept. De har dog flere fællestræk; meget professionelle guides, der tager dig på spændende safariture i den varierede natur, som blandt andet er hjemsted for ”The Big 5.” De har alle et højt serviceniveau, smukke omgivelser og i alle tre lodges har du muligheden for at bo i en privat villa, hvor du har det hele for dig selv. Det er ikke uden grund, at de tre lodges er populære destinationer for eventyrer og livsnydere fra hele verden.
 

Meget mere end safari

Safari er for de fleste den mest fantastiske oplevelse, det vilde Afrika kan tilbyde - men de tre lodges tilbyder mere end det. Efter spændende safariture, kan du for eksempel slappe helt af i spaen eller med en massagebehandling eller nyde en sundowner i solnedgangen.
 
Du kan også komme på fuglesafari eller fotosafari, kigge på stjernerne, flyve med helikopter, spille golf og sejle en tur på Blyde River. Rejser du med børn, kan du glæde dig over at guiderne her er nogle af de mest kvalificerede i Afrika og som en del af deres træning lærer de, hvordan man giver børn og børnefamilier den bedste oplevelse.
 

Derfor kan vi lide Royal Malewane 

Royal Malewanes tre lodges er alle et sandt bush-paradis. Området er smukt og ekstremt rigt på fugle og dyreliv, så her kan du virkelig få fantastiske safarioplevelser. Samtidig er serviceniveauet meget højt og her er kræset for hver en detalje – og så er det jo smart, at der er tre forskellige lodges, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine safaridrømme.
Børnevenlig
Velegnet til par
Privat safarireservat op til Kruger
3 forskellige lodges og villaer
Safarikørsel i åbne firehjulstrækker
Big 5 safari
Luksuslodges
FACILITETER Royal Malewane
Royal Malewane – den klassiske, den intime og den moderne
Malewane Lodge og Africa House – den klassiske
Malewane Lodge er en klassisk og traditionel safarilodge. Stedet er stifterne af safarifirmaets originale hjem og her emmer det af forgangne tiders elegance og tidløs luksus. Lodgen har plads til 20 gæster fordelt på 6 Luxury Suites og 2 Royal Suites. To minutters kørsel fra lodgen, ligger den private villa, Africa House, hvor den store familie eller gruppe af venner på op til 12 personer, kan få det hele for sig selv – inklusiv en privat kok og op til to private safaribiler.
 
Farmsted og Farmhouse – den intime
Farmsted er den friske ”lillebror” med en mere nutidig stil og en betagende udsigt over savannen. Lodgen er mere intim og privat, da den kun har plads til 6 gæster, fordelt på 3 Luxury Farm Suites. Også i denne lodge kan du bo i en privat villa. Farmhouse ligger i gåafstand til lodgen, og faciliteterne her, og har plads til 6 voksne og 2 børn. Her har du blandt andet en privat butler, kok og safaribil.
 
Waterside og Waterside House – den moderne
Den sidste i rækken er Waterside, som er en mere moderne safarilodge, der kombinerer stråtag, glas, stål og dejlige farver på smukkeste vis. Denne lidt større lodge har plads til 16 gæster, fordelt på 4 Luxury Suites, 2 Aloe Rooms og 1 Baobab Suite. Som i de to andre lodges, har du også her mulighed for at bo helt privat i Waterside House, hvor der er plads til 8 gæster.
All Inclusive
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV