Beskrivelse

&beyond Phinda Rock Lodge

Spektakulær lodge på klippetop
Phinda er et privat Game Reserve på 23.000 hektar med hele 7 forskellige habitater, som er hjemsted for Big 5 og mere end 400 fuglearter. Her er enestående muligheder for at se sjældne dyr som geparder, det udrydningstruede sorte næsehorn og de sky mini antiloper suni og red duiker.
 
Lodgen består af blot 6 suiter indrettet i romantisk stil og bygget på klipperne med spektakulær udsigt over Leopard Rock.
 
Beliggenheden i privat safariområde muliggør natsafari og safari til fods med guide.
 
Velegnet til par
Fantastisk udsigt fra lodgen
Bygget på klippetop
Big 5
FACILITETER &beyond Phinda Rock Lodge
Lodgen består af blot 6 suiter indrettet i romantisk stil og bygget på klipperne med spektakulær udsigt over Leopard Rock.
Opholds-/spiseområde med kamin, restaurant, stort udendørsområde og internet.
 
Daglige aktiviteter er 2 safarikørsler, safari til gods, fugleture i området og bådcruise og kanoture på Mzinene floden.
 
Lodgen arrangerer mod betaling ekstra aktiviteter som privatfly over kysten, udflugt til stranden med mulighed for snorkling/dykning, dybhavsfiskeri, skildpaddeobservation (nov-jan), hesteridning og kulturelle aktiviteter.
 
Med kun 30 km til Greater St. Lucia Wetland Park – et gigantisk vådområde på Unescos verdensarvsliste – er det muligt at opleve elefanter, skildpadder, geparder, hvalhajer, næsehorn og delfiner på én og samme dag.
 
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness