Beskrivelse

Settlers Drift

Luksus safari lodge – bestående af kun 9 eksklusive telt suiter i privat safarireservat
Luksuslodge med spektakulær beliggenhed i et afsides hjørne af det private natur- og safarireservat Kariega.
 
På en bjergskråning i reservatet finder man de 9 private og luksuriøse telt suiter som udgør Settlers Drift. En beliggenhed der giver en storslået udsigt over det enestående og varierende naturlandskab med floder, bjerge og ikke mindst den brede dyrebestand. Den betagende udsigt er i den grad blevet tænkt ind da man byggede denne luksuriøse lodge. En unik udsigt som derfor til fulde kan nydes fra både fællesområdet, telt suiternes private terrasse eller fra det fritstående badekar på badeværelset.
 
Settlers Drift er en lodge af høj standard der vil kunne danne ramme for en enestående luksussafari i et af Sydafrikas bedste private safariområder.
 
Unik udsigt
Privat safarireservat
Luksuriøse telt suiter
Malarifrit område
FACILITETER Settlers Drift
Trods lodgen lille størrelse byder den på restaurant, bar, lounge, vinkælder, store terrasser, pool, boma, souvenirbutik, bibliotek samt mulighed for spa behandlinger.
I den fælles lounge er der gratis adgang til Wi-Fi.
 
De ni telt suiter er rummelige (110m2) hvor badeværelse, soverum og lounge er åbent I forlængelse af hinanden. Fra badekarret er der udsigt over bushen og i brusekabinen er der et vindue, der kan skyde til siden, så man nærmest barder udendørs.I telt suiterne er der minibar (inkluderet), te- og kaffefaciliteter, telefon, brændeovn.
 
Bibliotek
Boma
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4
Safari - malariafrit område
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool
Vinkælder