Beskrivelse

Spier Hotel

Spier Hotel er lig vin og golf for livsnydere i smukke Sydafrika
Spier vine er blevet meget kendt herhjemme i løbet af de sidste par år. Denne gode kvalitetsvin kommer fra Stellenbosch i Sydafrika hvor Spier Wine Farm igennem generationer har produceret gode vine til hele verden. 
 
Når du bor på Spier Hotel vil du føle dig i hjemmelige omgivelserne, hvor du samtidigt kan få indsigt i de sydafrikanske vinbønders hverdag, samt hele hemmeligheden bag den succesfulde vinproduktion. 
 
Hotellet ligger ved foden af de smukke bjerge omkring Stellenbosch og i bekvem afstand fra den pulserende og moderne storby Cape Town. 
 
Dejlige rummelige værelser med udsigt til vinmarkerne og bjergene. Bliv forkælet med udsøgt mad, og naturligvis de gode Spier vine. 
 
Desuden kan du nyde det skønne klima i Sydafrika i den smukke have eller ved poolen.
 
Børnevenlig
Golf
Velegnet til par
Smukt landskab
Dejligt klima
Vinsmagning
Gode Golfbaner
Personlig service
Tæt ved Cape Town
FACILITETER Spier Hotel
Oplev det smukke Spier Hotel ved Stellenbosch og nyd de smukke landskaber, de dejlige vine og de fantastiske golfbaner. En sted for livsnydere!
På Spier Hotel har du en fantastisk udsigt til haven fra deres hyggelige restaurant. Her serveres måltider af høj klasse med fokus på de lokale friske råvarer samt seafood. I Wine Bar kan du få lette retter samt naturligvis et bredt udvalg af de gode sydafrikanske vine. Hotellet har flere pools samt en spa afdeling.
 
Bibliotek
Butik
Børnevenlig pool
Internet
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Spa/wellness
Swimmingpool
Vinkælder