Beskrivelse

Thanda Safari Lodge

En luksuriøs kærlighedsaffære med Afrika
I det nordlige af regionen KwaZulu Natal, i Mdletshe Game Reserve, hvor den legendariske Kong Shaka engang havde sine kongelige jagtmarker, ligger et privat vildtreservat med en gennemført luksuslodge ved navn Thanda Safari Lodge.
 
Thanda betyder kærlighed og hele historien bag Thanda Safari Lodge er, ifølge dem selv, en kærlighedsaffære med Afrika. Det er en verden af vild natur og dyreliv, kombineret med en dyb forpligtelse til zulukulturen og til miljøbeskyttelse. Kærligheden til Afrika, til naturen, Zulu-stammefolket og til dyrelivet er tydeligt i alt fra indretning og design til de uforglemmelige oplevelser, der venter her.
 
Big 5 safari og historiske Zulu-fortællinger
Dyrelivet i det malariafri KwaZulu-Natal er rigt og varieret. På grund af områdets forskelligartede økosystemer og beskyttelse af naturen er det hjemsted for en stor mængde dyrearter, herunder ”The Big 5” og andre dyr som geparder, hyæner, giraffer, zebraer, gnuer, impalaer, kudu'er og et utal af fuglearter.
 
Thanda Safari Lodge tilbyder safariture tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen, da det er på dette tidspunkt, at dyrene er mest aktive. På turene vil du opleve de erfarne guider og trackers imponerende evne til at opspore dyrene, samtidig med at de deler ud af deres store viden om naturen og ældgamle historier fra Zulu-folket. Du kan også tage på guidede gåture i bushen eller på fotosafari.
 
Spabehandlinger med traditionelle zulu-holistiske praksisser
Når du ikke er på safariture, kan du slappe af ved din private plunge-pool eller i fællesområdets lounge, terrasse eller bibliotek med udsigt over det velbesøgte vandhul. Du kan også gå på opdagelse i cigarbaren og vinkælderen – eller forkæle dig selv med en behandling i spaen. I rolige terapirum eller udenfor i sala-området, med en fantastisk udsigt over reservatet, kan du nyde behandlinger, der kombinerer vestlige teknikker med ældgamle zuluholistiske praksisser.
 
Derfor er Thanda Safari Lodge noget særligt
Thanda Safari Lodge er idyllisk, stemningen er afslappet og servicen i top - og så er det en ideel sommerferiedestination, da temperaturen i dette område normalt ligger omkring 27-29 grader på trods af, at det er Sydafrikas vintersæson.
Børnevenlig
Velegnet til par
Flotte selvstændige suiter
Privat plunge pool
Privatliv
Big 5 Safari
Malariafrit område
God beliggenhed
FACILITETER Thanda Safari Lodge
Flotte selvstændige suiter, inspireret af zulufolkets hytter
Thanda Safari Lodge har ni selvstændige suiter, der er inspireret af regionens zulukultur, hvor de traditionelle hjem er cirkulære i deres design. Det samme er lodgens eksklusive suiter, der alle byder på en dejlig opholdsstue, privat plunge pool, en stor terrasse med udsigt over savannen, flotte badeværelser med badekar og både indendørs og udendørs bruser, åben pejs og meget mere. Suiterne er placeret tilstrækkeligt langt fra hinanden, så man er sikret privatliv, uden at føle sig isoleret. 
Bibliotek
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Spa/wellness
Vinkælder