Beskrivelse

The Silo Hotel

5-stjernet luksus tæt på alting
At pakke sine kufferter ud og ”flytte ind” i en gammel silo lyder ikke umiddelbart særligt tillokkende, men i dette tilfælde er det faktisk temmelig attraktivt. Denne silo er nemlig bygget om til The Silo Hotel, som er et moderne og stilfuldt boutique hotel, der er beliggende i den måske mest levende og sprudlende del af Cape Town, nemlig V&A Waterfront. Her troner dette arkitektoniske mesterværks tårne sig op over landskabet og åbenbarer en fantastisk udsigt fra sine pudeformede panoramavinduer – en udsigt, der strækker sig helt fra Table Mountain til Table Bay havn.
 
V&A Waterfront er et af byens mest trendy steder med fashionable butikker, skønne restauranter og Two Oceans Aquarium, så her kan man nemt bruge en hel dag – eller to. Er du kunstelsker, kan du glæde dig over at hotellet er beliggende ovenpå Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA), som gemmer på Afrikas største samling af moderne afrikansk kunst. Derudover ligger hotellet tæt på den skønne Mouille Point Beach, på færgen til Robben Island, på et utal af andre spændende museer, midtbyens mange restauranter og cafeer, butikker og markeder og meget mere.
 

Derfor kan vi lide The Silo Hotel

The Silo Hotel har en virkelig god beliggenhed tæt på mange af Cape Towns populære seværdigheder og attraktive steder. Dette, sammen med hotellets høje serviceniveau og gode faciliteter, gør at vi hos Blixen Tours finder The Silo Hotel meget anbefalelsesværdigt. 
Velegnet til par
Beliggenhed på populære Waterfront
Fantastisk udsigt over Cape Town
Bo ”ovenpå” Zeitz Museum (MOCAA)
Gå-afstand til shopping
FACILITETER The Silo Hotel
Faciliteter og service i verdensklasse
Det er nok begrænset, hvor meget tid du kommer til at bruge på The Silo, da Cape Town har så mange spændende ting at byde på. Men efter en hel dag med oplevelser, så findes der ikke meget, der er skønnere end at trække sig tilbage til sit værelse og slappe af eller at få serveret et lækkert aftensmåltid i restauranten eller en forfriskende drink i baren.
 
På The Silo Hotel er der netop tænkt på dette: ”Hvad har man brug for efter en lang dag fyldt med oplevelser?”
 
Hotellet gemmer på 28 individuelt designede suiter og det kan da også være at du hellere vil have aftensmaden serveret som roomservice i din suite, så du kan smække benene op og se fjernsyn eller sidde ude på din balkon og nyde udsigten, imens du spiser. Måske trænger du til at slappe af i solen og dyppe dig i poolen eller få brugt den sidste energi i fitnesscenteret – eller hvad med et langt varmt bad, en tur i sauna eller en afslappende behandling i The Silo Spa. Og efter en god nats søvn i komfortable senge, så starter den nye dag med en lækker kontinental og komplet engelske/irsk morgenmad.
Concierge
Fitness center
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Lufthavnstransfer
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Sauna
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV