Beskrivelse

Thonga Beach Lodge

Fredfyldt barfodsluksus i smukt UNESCO verdensarvsområde
I det beskyttede UNESCO verdensarvsområde, Isimangaliso Wetland Park, omgivet af uspoleret natur, hvide strande, koralrev og ferskvandssøer i KwaZulu-Natal regionen, ligger strandlodgen, Thonga Beach Lodge, der tilbyder en unik kombination af naturlig skønhed og moderne komfort.
 
Med ingen anden bebyggelse 160 km op eller 100 km ned ad stranden, er der de bedste muligheder for at nyde en ferie i fred, ro og privatliv i de bare 12 luksuriøse stråtækte værelser, og for at fordybe sig i den fortryllende natur.
 
Fredfyldt luksus i et af Sydafrikas smukkeste naturområder
Dagene på Thonga Beach Lodge kan være præcis så afslappende eller så aktive, som du ønsker. Lodgen tilbyder en bred vifte af aktiviteter: Du kan dykke og snorkle i de nærliggende koralrev, der vrimler med liv, og sejle i kajak eller paddleboard på den rolige sø nær lodgen eller langs kysten. I skildpaddernes ynglesæson kan du deltage i observationen af de havskildpadder, der kommer op på stranden for at lægge deres æg og du kan tage på guidede vandringer i den omkringliggende natur og opleve den rige biodiversitet her. Ønsker du også kulturelle oplevelser, så kan du besøge lokale landsbyer og lære om Zulukulturen og -traditionerne.
 
Når dagen bare skal stå på ren afslapning, så nyd solen ved poolen, en behandling i spaen, udsigten fra din private terrasse eller et dejligt måltid mad, tilberedt med friske, lokale ingredienser – for eksempel fisk og skaldyr, der er fanget lige ud for kysten.
 
Derfor er Thonga Beach Lodge noget særligt
Thonga Beach Lodge ligger i et helt fantastisk og meget unikt naturområde med både den lange kyststrækning og de rolige ferskvandssøer. Lodgen er idyllisk og stemningen afslappet og servicen er i top. Og så er det en destination som er en ideel sommerferiedestination, da temperaturen i dette område normalt ligger omkring 27-29 grader på trods af, at det er Sydafrikas vintersæson.
Børnevenlig
Velegnet til par
Smukke naturomgivelser
Mange aktiviteter
Privatliv, fred og ro
Beliggende i et UNESCO område
Ferskvandssøer
FACILITETER Thonga Beach Lodge
Hyggelige værelser med maksimal privatliv og minimal miljøpåvirkning
Thonga Beach Lodge gemmer på 12 stråtækte værelser, der har udsigt over havet eller skoven, og som er placeret således, at du får maksimalt privatliv og miljøet bliver minimalt påvirket. Du kan bo i enten Honeymoon Suiten, Family Rooms eller almindelige Rooms, der alle byder på moderne faciliteter og god komfort og – ikke mindst – private balkoner eller terrasser, hvor du kan slappe af og nyde udsigten. Deluxe Familiy Room byder udover to soveværelser og masser af plads til hele familien også på en privat pool.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool