Beskrivelse

Chem Chem

Autentisk og luksuriøs lodge og ægte safarioplevelser med “slow safari”
I et naturskønt område mellem Tarangire Nationalpark og Manyara søen ligger Chem Chem. Med en dyb respekt og passion for den afrikanske natur, fantastiske omgivelser og en behagelige service giver Chem Chem livsnydere og safarientusiaster fra hele verden en oplevelse for livet.
 
Velegnet til par
Fantastisk beliggenhed
Bedste guider
Eksklusivt
Kulturel oplevelse
Safari til fods
Slow safari
FACILITETER Chem Chem
Chem Chem er særligt kendte for deres ”slow safari” koncept. Det går ud på, at man går på safari i stedet for at køre i en firhjulstrækker.
Til fods kan man nemlig se, føle og dufte savannen, og dermed få en helt anden og mere ægte oplevelse af Afrikas natur. Turene foregår med en privat guide, som også lærer gæsterne at læse og følge dyrenes spor.
 
Når du ikke er på safari, kan du tage en dukkert i poolen, nyde gourmetmad i restauranten eller blive forkælet i Amani Spaen.
Lodgen arrangerer også spændende ture til Maasai landsbyer, picnic på savannen eller romantisk middag under stjernerne. Du kan også bare slappe af i baren, foran pejsen, i biblioteket eller på din terrasse med et glas kølig hvidvin, mens du sidder i fred og ro og nyder de fantastiske omgivelser.
 
Bibliotek
Butik
Cykler
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool