Beskrivelse

Gibb's Farm

Et safariophold for alle dine sanser
Gibbs Farm ligger på en bakkeskråning i det nordlige Tanzania, med udsigt over Great Rift Valley og Ngorongoro skoven. Farmen er omgivet af kaffeplantager, grøntsagsmarker og blomsterhaver. Der er 19 hyggelige hytter, fantastiske omgivelser og de bedste muligheder for at opleve Afrikas natur, historie og befolkning – alt sammen pakket ind i en varm, rustik og luksuriøs atmosfære.
 
Under opholdet er der udover afslapning ved poolen (åbnet i november 2018), forskellige aktiviteter på farmen og i området omkring. 
 
Børnevenlig
Velegnet til par
Naturskønt område
Hjemmelavet, økologisk mad
Kulturel oplevelse
FACILITETER Gibb's Farm
De bedste muligheder for at opleve Afrikas natur, historie og befolkning – alt sammen pakket ind i en varm, rustik og luksuriøs atmosfære.
Start eksempelvis dagen tidligt med en kop kaffe på verandaen og nyd lyden af det fantastiske fugleliv, eller gå en tur med naturforsker på farmen for at observere de mange fugle, Gibb’s Farm har registreret over 200 forskellige fuglearter. En anden morgenaktivitet er en tur i køkkenet, hvor I kan deltage i at bage brød med kokken. Tag med køkkenpersonalet en tur i urtehaven, hvor der hverdag høstes friske økologiske grøntsager, som indgår i dagens frokost og aftensmad.
 
Gibb’s Farm er omkranset af kaffeplanter og hver dag ristes der bønner til den kaffe, der serveres på farmen. Kaffen risten på den samme måde, som man har gjort i generationer, som I også kan opleve her. Om aftenen, er der ild i bålet og naturvejlederen og den traditionelle healer deler deres historier om kultur, traditionel medicin, primater, elefanter og meget mere.
 
På Gibbs’ er der er også mulighed for forskellige vandreture, eks. med naturvejleder eller en Masai til Ngorongoro skoven, hvor de fortæller om henholdsvis flora og fauna. Eller I kan gå med farmens gartner en tur rundt på farmen, som nærmest er et naturmuseum.
 
Tag en tur til den nærliggende landsby Tloma, hvor I kan møde en local familie, høre og lære om deres kultur. I landsbyen kan I også se hvordan de laver potter ved hjælp af ældgamle teknikker og I kan smage på den lokale bryg.
 
Der er flere muligheder for at komme ud at opleve lokalsamfundet, eks. kan der arrangeres en tur til byen Karatu, hvor I besøger det lokale marked, en bar, en frisør og observere dagligdagen i en mindre afrikansk by.
 
Internet (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool