Beskrivelse

&Beyond Lake Manyara Tree Lodge

Fantastisk luksus i urskovens trætoppe
Den sydlige del af Lake Manyara Nationalpark er dækket af en tyk, smaragdgrøn mahogniskov og fornemmelsen af at bevæge sig ind imellem de høje, grønne træer der emmer af liv, fuglekvidder og nysgerrige aber, leder tankerne hen på barndommens Tarzan-noveller.
 
Dybt inde i skoven ligger &Beyond Lake Manyara Tree Lodge, med smukke bygninger hævet på mahogni-stolper. Hovedbygningen tårner sig foran dig når du ankommer, og snart bliver du ledt ad små skovstier og op ad trappen til din luksuriøse træhytte.
 
Velegnet til par
Bo midt i tropisk regnskov
Se tusindvis af flamingoer
Privat butler
Træklatrende løver
FACILITETER &Beyond Lake Manyara Tree Lodge
Alt er indrettet for at give dig den optimale oplevelse ved at bo midt i en tropisk regnskov, men med komfort, lækker mad og luksus af højeste kaliber.
Hovedbygningen rummer restaurant og bar, og køkkenet er åbent, så du kan følge med i tilberedningen. Middag kan serveres privat hjemme på din terrasse.
 
Dagen går med safarikørsel i Lake Manyara, som er berømt for sine træklatrende løver og tusindvis af flamingoer. Ekstra aktiviteter mod betaling er natsafari, massage eller morgenmad/picnic ved bredden af Lake Manyara.
 
Boma
Cykler
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - mulighed for aftensafari
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool