Beskrivelse

Lamai Serengeti

Udsigt fra første parket til gnuernes årlige vandring mod nye græssletter
På den nordlige del af Serengeti, med udsigt over sletterne og Mara floden, ligger Lamai Serengeti; En lille eksklusiv lodge som danner en tryg og komfortabel ramme om et safarieventyr, du aldrig glemmer.
 
Lamai Serengetis beliggenhed er blandt de allerbedste på hele Serengeti sletten. Hvert år når tusindvis af gnuer vandrer mod nye græssletter, så vandrer de lige forbi din veranda. Det betyder, at du faktisk kan sidde i lejren og opleve denne scene fra første parket.
 
Derudover er der gode chancer for at opleve dramaet når gnuerne krydser Mara floden (juli - oktober).
 
Børnevenlig
Velegnet til par
The Great Migration
Serengeti
Tæt ved Mara floden
Dygtige guider
FACILITETER Lamai Serengeti
Fra Lamai har du et ultimativt udgangspunkt for utallige spændende safariture – både til fods og i bil.
Lamai har ry for dens dygtige guider og sørger for, at hver tur bliver en fantastisk oplevelse. Når du er tilbage i Lodgen igen efter endnu en spændende safaritur, så kan du tage en forfriskende svømmetur i poolen eller nyde en kølig drink på din veranda, mens du ser de vilde dyr græsse med den brændende afrikanske solnedgang i baggrunden. Når mørket falder på bliver middagen serveret i spisestuen eller ude i det fri under en stjernebesat nattehimmel.
 
Værelser
Lamai Serengeti har kun 12 værelser – 8 i én lodge og 4 for sig selv i en anden lodge, så en familie eller større gruppe kan bo for sig selv. Værelserne er designet i pagt med naturen og omgivelserne – både i forhold til design, materialer og beliggenhed – og selvfølgelig også med fokus på komfort og tryghed.
 
Bibliotek
Internet
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool