Beskrivelse

Serengeti Migration Camp

Luksuscamp på første række til Serengeti slettens fantastiske ”vildt show”
På Serengeti sletten i det nordvestlige Tanzania, hvor de kæmpemæssige flokke af dyr begynder deres 1000 km lange vandring til nye græssletter, ligger Serengeti Migration Camp. Her er der udsigt på første række til det ultimative ”vildt show”, som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle kroge af verden har filmet og berettet om.
 
Fra den private terrasse, som omgiver teltene på Serengeti Migration Camp, kan denne scene beundres dagen lang. Dette syn, lydene fra bushen, der aldrig stopper og den komfortable, trygge og luksuriøse atmosfære gør opholdet på Serengeti Migration Camp til en uforglemmelig oplevelse.
 
Serengeti Migration Camp er den perfekte destination for alle, der altid har drømt om at opleve Serengeti slettens imponerende dyreliv og som samtidig ønsker at bo komfortabelt og luksuriøst.
 
Velegnet til par
Autentisk
Luksuscamp
FACILITETER Serengeti Migration Camp
Her er der udsigt på første række til det ultimative ”vildt show”, som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle kroge af verden har filmet og berettet om.
Beliggenheden ved den berømte Serengeti slette giver dig rig mulighed for at opleve savannens vilde dyreliv på første række fra din private veranda. Men skulle du have lyst til at komme endnu tættere på det rige dyre- og fugleliv, så kan du tage på spændende heldags safari sammen med erfarne guider eller på gåture langs Grumeti flodens bred. Du kan også se det smukke landskab oppefra med en tur i luftballon, hvor du svæver lydløst henover flokkene af dyr og fugle.
 
Efter en lang dag med spændende udflugter kan du slappe af og nyde de orangerøde solnedgange på soldækket eller tage en forfriskende dukkert i poolen og slutte dagen med en udsøgt middag i restauranten, der har udsigt til Grumeti floden.
 
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool