Beskrivelse

Serengeti Pioneer Camp

Safaricamp som taget ud af en tabt tid, hvor der stadig var mørke pletter på landkortet
Tropehjelmen ligger skødesløst på den store autentiske rejsekiste for fodenden af sengen. Teltet i khakifarvet kanvas oplyses af en gammeldags paraffinlampe, som kaster et blødt lys ud over de mørkebrune træmøbler. Her føler man sig trukket tilbage til en særlig tid, hvor safarirejser i lige så høj grad var opdagelsesrejser og hvor en camp blev pakket sammen, hver gang rejsen gik videre.
 
Med en placering på en forhøjning i den centrale del af Serengeti – nærmere bestemt Moru Kopjes Area – har Serengeti Pioneer Camp en billedsmuk udsigt ud over det flade savanneområde, hvor man kan opleve ”den store migration” og ”Big 5”.
 

Tag på opdagelsesrejse i en af Serengeti slettens mest dyrerige områder.

Året rundt opleves et utroligt dyreliv på Serengeti Sletten og omkring campen og under ”den store migration”, som er et af højdepunkterne ved denne camp, vil du opleve et af naturens helt store vidundere.  Tidlig morgen køres ud på safari i specialdesignede firhjulstrækkere og igen hen på eftermiddagen, og når solen sidst på dagen farver himlen og sletten i en hel palet af farver, kan du læne dig tilbage og nyde udsigten og en kølig sundowner. I de varme timer midt på dagen, kan du køle dig af med en dukkert i campens pool.
 
Et smukt syn kan du også få ved den nærliggende Lake Magadi, hvor der er et utroligt fugleliv. Særligt bemærkelsesværdigt er de store flokke af lyserøde flamingoer, som samles her. Du kan også se det hele fra oven i en luftballon, der næsten lydløst svæver hen over landskabet.
 
I det nærtliggende Morus Kopje, en klippeformation der har lagt navn til området, kan du opleve gamle masaimalerier, der er malet på klipperne. Her finder du også ’Gong rocks’, som giver en særlig lyd fra sig, når man slår på dem. Dem har masaierne før i tiden brugt til at kommunikere med over store afstande.
 

Derfor er Serengeti Pioneer Camp noget særligt

Udover den utrolige udsigt, hvor solopgang og solnedgang dagligt trækker smukke farver over himlen, er dette område et helt fantastisk sted at opleve nogle af Afrikas mest ikoniske dyr. 
Velegnet til par
Safarikørsel i åbne firehjulstrækker
Big 5 safari
Den store migration
Flot udsigt fra campen
Dyrerigt område
Autentisk camp
FACILITETER Serengeti Pioneer Camp
Autentiske telte med udsigt til slettens vilde dyreliv
Serengeti Pioneer Camp er bygget på en skråning, hvilket betyder, at der fra alle 12 telte er en god udsigt over savannen fra terrassen. Teltene er enkle og der er ikke gjort noget for at forankre dem i landskabet, hvilket man som oftest ser andre steder. Det giver en autentisk fornemmelse af, at man er en eventyrlysten opdagelsesrejsende i en safaricamp, der – på trods af, at den har været der siden 2012 – er klar til at flytte videre med kort varsel.
 
Alle teltene er indrettede med senge, toiletter, brusebad og charmerende håndvaske i kobber. Der er mulighed for at åbne teltsiderne op, så man står med naturen omkring sig og den friske brise kan bevæge sig igennem teltet. 
 

Frokost-picnic i bushen og middag under stjernerne

I Serengeti Pioneer Camp kan du glæde dig til en dejlig morgenmad i spiseteltet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over sletten – medmindre du allerede er taget afsted på safari og i stedet spiser morgenmad i bushen. Frokosten bliver som oftest serveret som picnic i skyggen et sted i bushen, mens middagen nydes i campen under stjernerne i lyset fra lanterner og et hyggeligt lejrbål.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4