Beskrivelse

Singita Sabora Tented Camp

Teltluksus når det er bedst
Singita Sabora er en permanent luksuscamp med alle moderne bekvemmeligheder i de meget store luksustelte inkl. aircondition og internet og smagfuld indretning med antikke møbler, mahognikister og persiske tæpper. Men du glemmer ikke et øjeblik, at du befinder dig lige ved Serengetis savanne, for udsigten fra teltet er til trafikeret vandhul med masser af savannevildt.
 
Hvornår er det bedste tidspunkt at se den store migration i Serengeti?
Der er ingen reel begyndelse eller slutning på gnuernes konstante søgen efter mad og vand. Den eneste reelle begyndelse er, når kalver fødes - næsten 400.000 gnu kalve fødes over en periode på 6 uger, normalt mellem slutningen af ​​januar og til midten af ​​marts. Vandringsruten kan variere fra år til år afhængigt af vejr og andre faktorer.
 
Hvilke tidspunkter af året kan man opleve migrationen, og i hvilket område?
Det er vanskeligt at forudsige nøjagtigt, hvor migrationen befinder sig i en given måned, fordi vandringen afhænger meget af vejrmønstre. Generelt over året bevæger dyrene sig fra de våde sydlige og østlige sletter af Serengeti fra november til marts, gennem den vestlige og centrale region, til det tørrere nord af Serengeti National Park. Oftest befinder migration sig nord og syd for Mara-floden fra slutningen af Maj til oktober.
 
Velegnet til par
Luksuscamp
Masser af savannevildt
FACILITETER Singita Sabora Tented Camp
Som navnet antyder, er dette en telt camp, men glem alle forestillinger om primitivt lejrliv
Hovedbygningen har restaurant, bar, lounge, satellit-TV, DVD, spa, bibliotek, og et stort udsigtsdæk. Her er desuden en opvarmet swimmingpool. Dagen tilbringes med safari om morgenen og eftermiddagen, og når mørket falder på, dækker personalet op til stemningsfuld middag under den afrikanske stjernehimmel.
 
Bibliotek
Fitness center
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV