Beskrivelse

The Manor at Ngorongoro

En luksuriøs og elegant perle nær Verdens 8. Naturvidunder
Syd for Ngorongoro Krateret, som kaldes Verdens 8. Naturvidunder, ligger The Manor at Ngorongoro. En luksuriøs og elegant perle omgivet af smuk vild natur og grønne kaffeplantager. På The Manor oplever man den hjemlige hygge, da hver en detalje på den gamle herregård, der er bygget i Cape Dutch stil, der ses mange steder i Sydafrika, er gennemtænkt med fokus på at skabe en behagelig og tryg atmosfære.
 
The Manor at Ngorongoro er for livsnyderen, som ønsker en ferie i behagelige og luksuriøse omgivelser, hvor det er oplagt at køre på safari i det unikke Ngorongoro krater, men også afslapning i smukke omgivelser.   
Velegnet til par
Naturskønne omgivelser
Luksushytter
Beliggenhed i kaffeplantage
Safari i Ngorongoro krateret
FACILITETER The Manor at Ngorongoro
En luksuriøs og elegant perle omgivet af smuk vild natur og grønne kaffeplantager
Her er der mulighed for mange former for aktiviteter – både for de, der ønsker eventyr og de, der hellere vil forkæles og slappe af. Førstnævnte kan tage på safari i Ngorongoro krateret eller i Lake Manyara National Park og komme tættere på de vilde dyr. Du kan også ride en tur på hesteryg i kaffeplantagen ved The Manor eller udforske området på mountainbike.
Hvis du gerne vil slappe af, kan du nyde en forløsende massage, tage på picnic i Ngorongoro krateret eller drikke kølige drinks, mens du betages af den orangerøde solnedgang. Du kan også gå en tur i det naturskønne område omkring The Manor og kaffeplantagen eller besøge hestestaldende.
Bibliotek
Butik
Børnepasning
Internet, trådløs
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Vinkælder