Beskrivelse

Wildlife Residence

Et charmerende boutiquehotel, der emmer af personlighed og intim atmosfære
Wildlife Residence er et sted, hvor man straks føler sig hjemme, næsten som havde man været der før. Et sted som sætter sig i ens erindring, længe efter man er rejst igen.
 
Beliggende i et naturskønt område i Dolly Wildlife Estate ved Arusha, ca. 30 minutters kørsel fra Kilimanjaro lufthavn, er Wildlife Residence perfekt som den enkelte overnatning inden rejsen fortsætter.
 
Med udsigt til et lille vandhul, kan du fra hotellets hyggelige veranda sidde og lytte til rolige toner fra radioen, mens du nyder synet af områdets zebraer, gnuer, kuduer, gazeller og antiloper, der sammen med stedets heste ofte kigger forbi det grønne areal til lidt græsning og vand.
 

Derfor kan vi lide Wildlife Residence

 
Her er en særlig ro som du straks mærker fra det øjeblik du træder ind på hotellets område hvor stemningen er afslappet og hjemlig. Med en hyggelig stue og bar kan man mødes og sludre med andre gæster om forskellige rejseoplevelser.
 
Stemningen bliver sat med varme farver, fine enkle detaljer og naturmaterialer af afrikanske dyr, der skaber en skøn atmosfære, hvor du med det samme føler dig hjemme.
 
Der tændes op i pejsen på verandaen om aftenen, hvor man kan nyde en kold øl, en drink eller en varm kop kaffe. I mørket kan man stadig høre lyden af dyrene, der gumler, gnasker og pruster i mørket, inden de falder til ro i mørket.
Børnevenlig
Velegnet til par
Hjemlig fornemmelse
Dyrelivet tæt på
Nær Dolly Airstrip og fly-in safari
FACILITETER Wildlife Residence
Lyse åbne rum med personlighed
Hos Wildlife Residence er værelserne indrettet forskelligt med personlige præg. Der er masser af lys fra de store døre og vinduer, hvor de luftige gardiner blødt bevæger sig i brisen. Fra badekarret i bryllupssuiten kan man kigge ud på de græssende zebraer, og ved terrasserne udenfor værelserne kommer naturen helt tæt på.
 
Køkkenet serverer bæredygtig mad, hvor grøntsagerne og urterne stammer fra hotellets egen urtehave og kødet stammer fra nabogården, der producerer bæredygtigt. Stilen er europæisk/fransk med inspiration fra andre stilarter samt en kreativ nysgerrighed i de enkelte retter.
 
Wildlife Residence er perfekt som den enkelte overnatning inden rejsen fortsætter, men vælger man at tilbringe længere tid her, er der f.eks. mulighed for rideture med hotellets heste. Man kan tage på udflugt til Ngorongoro-krateret, der er mulighed for spabehandlinger, gåture i området, golf og man kan endda spille polo i den nærliggende poloklub.
Internet
Lounge/bar
Swimmingpool