Hotelbeskrivelse

Chiawa Camp

Teltluksus ved Zambezifloden
Dette er en af Zambias ældste og bedste camps, ganske enkelt. Den har vundet adskillige priser for både komfort, safariguider og indretning, og den burde også have vundet én for sin beliggenhed i Lower Zambezi Nationalpark. Fra hele campen er der panoramaudsigt over den brede Zambeziflod, og flodbredden neden for hovedbygningen, er de lokale elefanters foretrukne sted at drikke.
 
Bygningerne er opført i naturlige materialer, og skulle det blive for varmt midt på dagen, kan du tage en dukkert i campens pool, mens du kigger på elefanterne gør det samme i floden få meter væk.
 
Velegnet til par
Panoramaudsigt over Zambezi-floden
Luksustelte
En af Zambias bedste camps!
Intim og atmosfære
FACILITETER Chiawa Camp
Dette er en af Zambias ældste og bedste camps, ganske enkelt. Den har vundet adskillige priser for både komfort, safariguider og indretning, og den burde også have vundet én for sin beliggenhed i Lower Zambezi Nationalpark
Udover safarioplevelser, lækker mad og luksusriøse omgivelser er Chiawa Camps store styrke de yderst velkvalificerede og humørfyldte guides, som ledsager dig på safari i bil, til fods, i båden eller på natsafari.
Bibliotek
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Safari - mulighed for aftensafari
Swimmingpool