Beskrivelse

Time + Tide Chinzombo

Eksklusiv camp ved Luangwa floden
Ved bredden af Luangwa floden i det østlige Zambia, ligger en lille eksklusiv lodge, som siden sin åbning i 2013 allerede har vundet adskillige velfortjente priser. Lodgen hedder Chinzombo og tilbyder ekstraordinær luksus i bushen – skabt med respekt for omgivelserne, dyrelivet og den afrikanske ånd.
 
Velegnet til par
Lille eksklusiv camp
6 villaer
Privat pool
Luangwa floden
FACILITETER Time + Tide Chinzombo
Autentisk safarioplevelse i luksuriøse omgivelser
Dagene på Chinzombo byder selvfølgelig på den ene enestående safarioplevelse efter den anden. Dyrelivet er meget rigt i Luangwa reservatet og de ualmindelig dygtige guider sørger for at hver eneste tur, hvad enten det er til fods, i bil eller i båd, bliver en uforglemmelig oplevelse.
 
Det er en oplevelse i sig selv at være i den eksklusive camp. Her kan du nyde udsigten fra din veranda, tage en kølig dukkert i poolen eller slappe af i skyggen. Derudover kan du få yogaundervisning i træningsområdet eller blive forkælet med kropsbehandlinger, hvor der bliver brugt særlige teknikker og olier og scrubs, der er lavet på stedet af naturens ingredienser.
 
Om aftenen, når du sidder på din veranda omkring ildstedet, kan du høre dyrene kalde på hinanden ude i mørket, mens millioner af stjerner træder så tydeligt frem på himlen over dig, og månen giver lige netop så meget lys, at du kan se silhuetter af dyrene ved flodbredden.
 
Internet, trådløs
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool