Beskrivelse

Shawa Luangwa Camp

Lydløs e-safari og idyllisk campliv på bredden af Luangwa-floden
I Nsefu-sektoren, et af de mest uberørte områder i South Luangwa National Park, med udsigt over Luangwa-floden og dens rige dyreliv, ligger en lille, miljøvenlig camp med bare 5 telte; Shawa Luangwa Camp. Hele campen bliver drevet på solenergi og safariturene foregår til fods eller i eldrevne biler. Udover at være godt for miljøet, så gør de lydløse transportmidler safariturene i det smukke og meget dyrerige område til en endnu mere magisk oplevelse.
 

Safari for alle sanserne

På Shawa Luangwa Camp foregår safariturene udelukkende i e-firhjulstrækkere og til fods – og disse lydløse safariture er en anderledes og meget sansefuld oplevelse. Man kan snige sig ind på dyrene uden at forskrække dem med motorstøj, man kan dufte savannen og høre fuglenes sang, løvernes brøl og dyrenes kalden og – ikke mindst – guidens spændende fortællinger. Området er et af Zambias mest uberørte og hjemsted for et rigt dyre- og fugleliv året rundt. Samtidig er landskabet meget varierende, med skov, savanne, små laguner og flodsletter, og det ændrer sig hen over året og årstiderne.
 

Naturen helt tæt på

I fællesområdet i campen kan du hygge dig i loungeområdet, i baren, ved bålstedet eller ved poolen og uanset, hvor du befinder dig, har du udsigt over floden. Her kan du sidde og se på flodhestene, der boltrer sig i vandet, side om side med lokale fiskere i deres fiskerbåde, og nyde solnedgangens fortryllende lys. Om aftenen bliver middagen serveret i spiseteltet eller under åben himmel og mens du sidder trygt her eller ved bålstedet, kan du ofte fornemme flodhestene, der er kommet op på land for at græsse, og andre af nattens dyr ude i mørket. Af og til kommer en flok elefanter og besøger campen, så her har du virkelig naturen helt tæt på.
 

Derfor er Shawa Luangwa Camp noget særligt

Shawa Luangwa Camp har en helt fantastisk beliggenhed, som man har glæde af både på safariturene og i campen. Derudover er campen hyggelig og guiderne er meget dygtige – og så er de lydløse safariture virkelig en oplevelse og det, der gør Shawa Luangwa Camp til noget helt særligt.
Børnevenlig
Velegnet til par
Lydløs e-safari
Walking safari
Intim camp med kun 5 telte
Et af Zambias mest uberørte naturområder
Rigt dyre- og fugleliv
FACILITETER Shawa Luangwa Camp
5 unikke luksussafaritelte med udsigt over floden
Shawa Luangwa Camp byder på bare 5 telte, hvoraf to kan laves om til familietelte. Teltene er placeret på en stor træveranda mellem træer og buske, så man får en fornemmelse af at bo i trækronerne, og alle har udsigt over Luangwa floden. Teltene er lavet af kanvas og er formet som en tippi med højt til loftet og alle siderne på nær bagsiden, kan åbnes helt op. Normalt vil siderne være lynet til med et net, så du hele tiden har et kig ud. Udsigten over floden kan også nydes fra den udendørs bruser og fra badekarret, der er nedsunket i verandaen.
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool