Beskrivelse

Sindabezi

Ægte bushoplevelse tæt på Victoria vandfaldene - safari, kultur- og naturoplevelser.
Daggryets første solstråler finder vej ind gennem en sprække i gardinet. Du vågner langsomt og strækker dig. Den bløde seng lokker, men du ved, at der er noget udenfor som lokker endnu mere. Du tager hurtigt noget behageligt tøj på, trækker gardinerne fra og lader solstrålerne få fri adgang ind i din hytte. Ude på din lille veranda står en friskbrygget kop kaffe. Du kan allerede fornemme den fyldige og bitre smag på tungen og duften af den varme drik. Du træder udenfor og trækker trøjen lidt tættere om dig. Morgenluften er stadig lidt kølig, men solens første stråler er lune og fylder dig indefra og ud med livgivende varme og energi. Du smider dig i hængekøjen og smager på kaffen. Varm og fyldig.
 
Dit blik fanger noget på bredden overfor. Waterbucks. En lille flok af de smukke dyr går stille rundt og græsser og drikker af floden. Morgensolens orangerøde stråler farver deres pels gylden og de lange rillede horn spejler sig i vandet. Du lukker øjnene og er tilstede lige nu, lige her. Her på Sindabezi lodge ved bredden af Zambezifloden.
 
Velegnet til par
Luksuriøs bush-camp
Lille privat ø
Tæt på Victoria vandfaldet
Kun 5 hytter
FACILITETER Sindabezi
Sindabezi er en vidunderlig bush-camp, beliggende på en lille privat ø, midt ude i Zambezi-floden
Øen er godt 100 meter bred og 600 meter lang - en skøn, lille oase, hvor der er en helt naturlig ro og en fantastisk udsigt til dyrelivet i Zambezi Nationalpark. Sindabezi er en af de førende eco-lodges i Afrika, hvilket betyder, at du kan være med til at værne om naturen, samtidig med at du nyder livet i de smukkeste og mest eksklusive omgivelser. 
 
Udover at nyde roen og slappe af på øen, er der masser af forskellige aktiviteter, som du kan fylde dine dage med. Inkluderet i opholdet er eksempelvis bådcruise i solnedgangen og -opgangen, frokost eller ”sundowners” på en sandbanke, fisketure på floden, ture til Maramba Market, Simonga landsby, Tujatane skolen, The Livingstone Museum, safariture og selvfølgelig tur til Victoria vandfaldet, som er et af Verdens 7 Vidundere. På de to sidstnævnte ture er parkentre dog ikke inkluderet.
 
Ønsker du flere eller andre oplevelser end disse, så kan du også prøve white water rafting, komme på ture med helikopter og microflight, opleve Livingstone Island, møde elefanter ansigt til snabel og komme på en historisk togtur med Royal Livingstone Express. Disse oplevelser er dog ikke inkluderet.
 
Men du behøver faktisk ikke engang at forlade lodgen for at få skønne oplevelser. Du kan nyde solen og en kølig dukkert i poolen, du kan slappe af i fællesarealet, hvor der er lounge, bålsted og en platform, der er bygget i trækronerne, og hvor der er en perfekt udsigt over floden. Her kan du være heldig at se elefanter, som svømmer til øen for at finde føde. Oplevelserne venter alle steder, selv i restauranten, hvor du får serveret udsøgte retter i de mest fantastiske omgivelser. Alle måltider og udvalgte drikkevarer er inkluderet – og du bestemmer selv, om du vil spise med de andre gæster eller tage på romantisk private dinner et hemmeligt sted på øen.
 
Sindabezi er et helt fantastisk sted for dig, som vil have bushoplevelsen, men stadig vil være relativt tæt på de mange aktiviteter omkring Victoria vandfaldene. Vil du fuldende oplevelsen ved Zambezifloden, så kan du kombinere opholdet på Sindabezi med et par dage på søsterlodgen Tongabezi, som ligger en kort sejltur derfra.
 
Værelser
Sindabezi er en helt særlig og luksuriøs bush-camp, og med sine bare 5 stråtækte hytter har du virkelig mulighed for at føle dig ét med naturen omkring dig. Hytterne har trægulve, kanvasvægge, stråtag og åben front, så alle lyde og dufte kan trænge ind til dig. De er indrettet med sikkerhedsboks, myggenet, senge, der kan lavet til dobbelt- eller twinbeds - og tøjvask, som er inkluderet. Badeværelserne er delvist udendørs og nogle af hytterne har udendørs badekar. 
 
Hytterne er hævet over jorden og har en lille veranda med hængekøje, hvorfra du helt uforstyrret kan fordybe dig i udsigten over floden og bushen.
 
Vis fuld beskrivelseSe mindre
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4
Safari - lille båd med motor
Swimmingpool