Beskrivelse

The Royal Livingstone

Elegante og stilfulde omgivelser
På Zambezi-flodens skovdækkede bredder, ligger hotellet The Royal Livingstone, med en indretning der emmer af svundne tiders charme og eventyr. Hotellet har suveræn beliggenhed direkte til Zambezi floden og med udsigt til Victoria Falls og den fine dis, der altid ligger over det buldrende vandfald. Når vinden er i den rigtige retning, kan du tilmed høre den sagte torden.
 
Dette er et af Zambias absolut bedste hoteller, hvor du i elegante og stilfulde omgivelser nærmest har fornemmelsen af, at tiden står stille.
 
Velegnet til par
Stemning og atmosfære
Beliggende helt ud til Zambezi-floden
I gå-afstand fra Victoria Falls
FACILITETER The Royal Livingstone
Luksus fra en svunden tid. På Zambezi-flodens skovdækkede bredder, ligger hotellet The Royal Livingstone, med en indretning der emmer af svundne tiders charme og eventyr.
Hotellets restaurant er en af Zambias bedste. Derudover er her bar, 24 timers roomservice, butlerservice, swimmingpool og skønhedssalon.
 
Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter ved Victoria Falls som bungy jump, river rafting, helikopterflyvning over vandfald mm. Mere fredelige og smukke aktiviteter er solnedgangs bådcruise med chance for at se The Big Five.
 
Bibliotek
Business center
Butik
Concierge
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Møde- og konferencefaciliteter
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV