Beskrivelse

Tongabezi

Charmerende indkvartering med udsigt til Zambezi floden
På Zambezi flodens bredder, ikke langt fra det imponerende og brusende Victoria Falls, ligger et romantisk paradis gemt - Tongabezi Lodge Victoria Falls. Her er intimitet, privatliv og forkælelse i højsæde, og en ideel base for at opleve de fantastiske Victoria Falls.
 
På Tongabezi Lodge kan du bo i forskellige hytter, som hvert har deres eget særpræg - Nuthouse, Doghouse, Birdhouse, Treehouse og River cottages. Alle er beliggende med en udsigt over Zambezi floden. 
 
Tongabezi Lodge er et perfekt udgangspunkt for de mange fantastiske oplevelser, der er i området omkring Victoria Falls og Zambezi floden, samt et oplagt sted at starte eller slutte en safarirejse.  
 
Velegnet til par
Udsigten over Zambezi floden
Nær ved Victoria vandfaldet
Cruise på Zambezi floden
FACILITETER Tongabezi
Her er intimitet, privatliv og forkælelse i højsæde, og en ideel base for at opleve de fantastiske Victoria Falls.
Her kan du lave nøjagtigt lige så lidt eller lige så meget, som du har lyst til. Du kan nyde livet i din hytte og indtage omgivelserne og Zambezi flodens skønhed fra din åbne terrasse. Du kan slappe af med en omgang forløsende massage eller ved poolen til lyden af flodhestes grynten og fuglesang, sidde om bålet og nyde solnedgangen, der spejler sig smukt i floden.
 
Er du mere til aktiviter, er der bl.a. mulighed for bådcruises tidlig morgen og sen eftermiddag, hvor du kan være heldig at se elefanter ved flodbredden, flodheste, den afrikanske fiskeørn, der sidder majestætisk i trækronerne og andet vildt. Udflugt til Livingstone Island, der ligger direkte ved selve Victoria vandfaldene, safai i Mosi-oa-Tunya National Park,  tage på marked, besøge Livingstone Museum eller måske en fisketur. 
 
Der tilbydes også mere actionprægede aktiviteter i området, som white water rafting på Zambezi floden, helikopter eller microlight flyvning over vandfaldene og bungee jump. Mulighederne er mange.
 
Fisketure kan arrangeres
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4
Spa/wellness
Swimmingpool