Beskrivelse

Tongabezi

En oase af romantik og luksuriøs forkælelse ved Victoria Falls i Afrikas ”eventyr-hovedstad”
På Zambezi flodens bredder, tæt ved det imponerende og brusende Victoria Falls, ligger et romantisk paradis gemt - Tongabezi Lodge. Her er intimitet, privatliv, forkælelse og romantik i højsæde, hvilket gør stedet ideelt for forelskede par, der vil have tid og fred til at nyde hinanden - og de fantastiske Victoria Falls.
 
På Tongabezi Lodge kan du bo i forskellige hytter, som hvert har deres eget særpræg - Nuthouse, Doghouse, Birdhouse, Treehouse og River cottages. Alle er beliggende med en fabelagtig udsigt over Zambezi floden og har enten en hel åben front eller fine net for vinduerne, så du føler dig ét med naturen, når du vågner til lydene fra regnskoven og flodens rislen.
 
Tongabezi Lodge er et perfekt udgangspunkt for de mange fantastiske oplevelser, der venter i området omkring Victoria Falls og Zambezi floden og samtidig danner det en romantisk ramme om en ferie fyldt med afslapning, forkælelse og masser af tid til hinanden.
 
Velegnet til par
Ligger ned til Zambezi-floden
God atmosfære
Stort udvalg af aktiviteter
FACILITETER Tongabezi
Her er intimitet, privatliv, forkælelse og romantik i højsæde, hvilket gør stedet ideelt for forelskede par, der vil have tid og fred til at nyde hinanden - og de fantastiske Victoria Falls
Her kan du lave nøjagtigt lige så lidt eller lige så meget, som du har lyst til. Du kan nyde livet i din hytte og indtage omgivelserne og Zambezi flodens skønhed fra din åbne terrasse. Du kan slappe af med en omgang forløsende massage eller aromaterapi og du kan få middagen serveret på din private terrasse og drikke cocktails i solnedgangen.
 
Ønsker du mere action, så tag på de mange ture, som er inkluderet i dit ophold – kanotur på floden, sejlture i solnedgangen, gåture i bushen, safari, fisketure, besøg Maramba markedet og Simonga landsbyen og meget mere.
 
I Afrikas ”eventyr-hovedstad” er der mange muligheder for at få adrenalinet til at pumpe rundt i kroppen. Her kan du købe dig til mange uforglemmelige oplevelser. Tag på white water rafting på floden, flyv med helikopter eller minifly over vandfaldene, spring bungee jump eller sejl i kajak. Tag på safari i Chobe National Park, spil golf eller besøg Livingstone Island, hvor David Livingstone første gang så de imponerende Victoria Falls. Og så skal du selvfølgelig opleve ”Røgen der buldrer”, som de lokale kalder Victoria vandfaldene. De er uden tvivl en af de største og mest spektakulære seværdigheder i Afrika.
 
Fisketure kan arrangeres
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Roomservice
Safari - walking safari tilbydes
Spa/wellness
Swimmingpool