Hotelbeskrivelse

Breezes Beach Club & Spa

Et hyggeligt hotel
Et lækkert hotel på Zanzibar der oser af charme. Hotellet ligger på østkysten lige ned til stranden. Indretningen er swahili-inspireret i eksotiske varme farver, der indbyder til afslapning, og du træder lige ud i en tropisk have med palmer og flotte blomster.
 
Breezes er opført og ejet af familien Raguz i 1992 med en romantisk idé om at åbne et hotel, der skulle skabe et hjem med både eksotisk og personlig præg af høj standard. 
 
Alle møbler er lokalt håndlavede ligesom hotellet er udsøgt dekoreret med eksotisk silke, håndsyede stoffer og antikke møbler fra Zanzibars historie.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
En af øens bedste strande
God atmosfære
Afslappet stemning
FACILITETER Breezes Beach Club & Spa
Beliggende på Zanzibars østkyst lige ned til stranden. Indretningen er swahili-inspireret i eksotiske varme farver.
Flere restauranter heriblandt The Tides, der er en lille romantisk pavillion ved stranden med plads til blot to personer. Salama er hovedrestauranten, hvor middagen skiftevis er buffet eller en menu. Safaribar serverer en kold drink til jazztoner i baggrunden.
 
Hotellet har underholdning bl.a. med lokale bands og dansere. Swimmingpool, spa, fitnesscenter, tennis, dart, poolbord, konferencerum, shopping basar, telefon, internet og fax i receptionen og vandsportscenter med vandcykler, kanoer, windsurfing, snorkling og dykning.
Bibliotek
Butik
Dykkercenter
Fitness center
Internet
Restaurant(er)
Sauna
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter