Beskrivelse

Thanda Island

Thanda Island – når du vil have det hele for dig selv
Fra luften ligner den bare en lille bunke sand, men når du kommer tættere på, kan du tydeligt se, at ”bunken” er så uendeligt meget mere end bare sand. Her finder du et privat paradis, kun 30 km fra Tanzanias kyst, hvor du kan din ferie i fuldkommen fred og ro. Her er private både, udstyr til vandsport, muligheder for spændende udflugter og et personale, der klarer det praktiske, så du kun skal tænke på at nyde livet.
 
Hvad kan man give sig til på Thanda Island?
Svaret er: ”Nærmest lige det, du har lyst til.” Du kan lade spa-terapeuterne forkæle dig eller spise friskbagt pizza på stranden. Du kan spille tennis eller få dagens motion i fitnessrummet. Du kan gå ture på stranden og danse under stjernerne.
 
Havet venter med al sin skønhed på at give dig store oplevelser både over og under overfladen. Du kan snorkle og dykke med farvestrålende fisk og – hvis du er heldig – skildpadder og hvalhajer, og du kan glide roligt hen over vandet på SUP og i kajak. Du kan dybhavsfiske og nyde din fangst til middagen samme aften og du kan tage på udflugt til naboøerne eller besøge Mafia Island og Zanzibar. Du bestemmer – det er din ferie!
 
æt sejl mod nye eventyr
På Thanda Island har du din egen kok, vært, rengøringspersonale, aktivitetsguide og – ikke mindst – kaptajn. Her er en 36 fod adventure Yacht, en 28 fod reef runner og en 34 fod Cobalt motor cruiser, som du kan benytte, når det passer dig – så næsten uanset hvad turen ud på vandet skal indeholde, så er der en båd, der passer til formålet.
 
Derfor er Thanda Island noget særligt
Drømmer du om at holde ferie på din ”egen” ø, så er Thanda Island et godt valg. Thanda Island er et ”hjem væk fra hjemmet” og man føler sig godt tilpas fra det sekund, man ankommer til øen, og begraver tæerne i sandet første gang.
 
 
 

 

Vis fuld beskrivelseVis mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
Privat ø og luksusvilla
Fuldkommen privatliv
Gode muligheder for oplevelser og aktiviteter
FACILITETER Thanda Island
Dit hjem i Det Indiske Ocean
Du ankommer med speedbåd eller helikopter til øen, hvis størrelse svarer til godt 12 fodboldbaner. Øen er ubeboet bortset fra én luksusvilla med to tilhørende bandas. Villaen gemmer på 5 romantiske suiter med aircondition, king-size senge og en idyllisk strandstemning. I opholdsrummet er den ene væg dekoreret med en vinreol og en anden et akvarie med farverige fisk. I et hjørne finder du flere musikinstrumenter og ovenpå et biografrum og et bibliotek med blandt andet en bogsamling af Ernest Hemingway. 
 
De to bandas – som er traditionelle strandhytter – er beliggende på stranden og kan benyttes når du vil. De kan bruges som et alternativt overnatningssted eller som et hyggeligt opholdssted i løbet af dagen. De er indrettet med aircondition, to kingsize-senge og en-suite badeværelser.
 

En tallerken fuld af oplevelser

På Thanda Island behøver du ikke at bevæge dig ret langt, for at få store oplevelser. Faktisk skal du bare sætte dig til bords og glæde dig til at få oplevelserne serveret på din tallerken. Måltiderne er nemlig også noget helt særligt her; alt er friskt, lækkert og udvalgt ud fra dine ønsker og præferencer, som er aftalt med kokken før afrejsen. Du kan nyde alt fra friskfanget fisk og skaldyr, steak, vildt og kylling til sprøde grøntsager, urter og tropisk frugt, som er dyrket lokalt. Kokken laver endda selv kokosmælken, som bruges i madlavningen, og ligeledes is, sorbet, yoghurt og müsli – og for at fuldende oplevelsen bliver maden serveret der, hvor du ønsker det, uanset om det er i villaen, på stranden, under stjernerne, ved poolen, på en båd eller i sengen.
 
All Inclusive
Fitness center
Internet
Laundry service
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV