Beskrivelse

Xanadu Villas & Retreat

Et privat stykke afrikansk paradis – unikke villaer på Zanzibars hvide sandstrande
”Xanadu is an experience, a lifestyle, an awakening of what life can be, what it should be.” Sådan beskriver folkene bag det lille stykke af privat afrikansk paradis, som Xanadu Villas er. Stedet er skabt ud fra det holistiske ønske om at ”trække vejret,” og derfor tilbyder de gæsterne unikke, private villaer, omgivet af palmer og tropisk have, på et langt stykke af smuk, hvid sandstrand på Zanzibars sydøstkyst. Her kan du være dig selv eller nyde tosomhed i absolut fred og ro – og trække vejret, dybt.
 

Sejltur med “Free Spirit”

Det er ikke utænkeligt at du helst bare vil være i din villa og nyde roen, de smukke omgivelser og lidt koldt at drikke. Men hvis du kan løsrive dig, så venter Zanzibars smukke, hvide sandstrande og det azurblå vand på dig – og lokker med både spændende, romantiske og sportslige oplevelser og aktiviteter. Du kan snorkle, sejle en tur i kajak, surfe, fiske eller stige ombord på en traditionel Zanzibari Dhow båd, med det meget sigende navn ”Free Spirit,” og sejle en tur i Michamvi Bay i solnedgangen.
 
 

Fysisk, følelsesmæssig og spirituel balance

 
Det er, hvad der ifølge Kiota Spa sker, når du lader de professionelle terapeuter forkæle dig med skønheds- og wellnessbehandlinger. Du kan nyde behandlingerne i din villa eller i spaen, der ligger så du kan høre bølgernes skvulpen og mærke havbrisen, mens du får vækket alle sanserne. Til behandlingerne bliver din hud forkælet med det verdensomspændende brand, Africology, og udvalgte lokale produkter. 
 

Skab din perfekte dag

Om du ønsker en ferie med afslappende dage i villaen, med masser af aktiviteter på havet eller måske med ture til eksempelvis Stone Town, til Kuza Cave med krystalklare søer, du kan bade i, eller ”meet and greet” med Zanzibar skildpadder, er helt op til dig. Planlæg din dag eller hele ferien med stedets ”activities manager,” så dit ophold bliver præcis som du drømmer om.
 

Derfor er Xanadu Villas & Retreat noget særligt

”På enhver måde den bedste ferieoplevelse, du kan forestille dig.” Ordene kommer fra en af Xanadu Villas & Retreat mange tilfredse gæster, som også roser stedets atmosfære, den lækre mad, de meget servicemindede butlere, de smukke villaer, oplevelserne – ja, det hele. Vi er helt enige. Xanadu Villas & Retreat er noget helt særligt og et virkelig dejligt sted for alle, der ønsker fred, ro og privatliv i de dejligste omgivelser.  
Vis fuld beskrivelseVis mindre beskrivelse
Velegnet til par
Unikke private villaer
Fred og ro
Zanzibars smukke sydøstkyst
Privat butler
FACILITETER Xanadu Villas & Retreat
Private villaer med pool og butler
Xanadu Villas & Retreat tilbyder 9 forskellige villaer, hvoraf 5 er med ét værelse og 4 med to. Villaerne kan bookes individuelt eller eksklusivt, hvis I er en stor familie eller gruppe, der ønsker hele stedet for jer selv. Der er plads til 26 gæster – eller 35 med ekstrasenge. Villaerne ligger helt privat i en tropisk have med en pool og et barområde i midten. Pink koralmure og kunstgenstande fra hele verden pryder stedet og udsigten til farverige blomster og det azurblå hav sætter prikken over i’et.
 
De 9 villaer er forskellige med en unik indretning og arkitektur. De har dog fællestræk, som privat butler, mindst en pool, badeværelser med dobbeltvask og regnbruser, minibar, mv.
 

Private middage med vine i verdensklasse

Lokale grøntsager, hjemmedyrkede urter, friske fisk og skaldyr og krydderier fra Zanzibar – tryllet om til delikate retter og serveret smukt anrettet. Sådanne måltider kan du glæde dig til på Xanadu. Du bestemmer selv, hvor måltidet skal serveres, eller du kan lade det være en lille overraskelse fra gang til gang. 
All Inclusive
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Spa/wellness
Swimmingpool
Vandsportsaktiviteter