Beskrivelse

Gold Zanzibar Beach House and Spa

Bo på en af Zanzibars bedste strande
Zanzibar er kendt for deres fantastiske strande, og Kendwa er en af de to bedste strande på Zanzibar, hvilket ikke siger så lidt.
 
Her ligger Gold Zanzibar Beach House and Spa med fødderne direkte i det hvide sand og det krystalklare vand.
 
Modsat flere af Zanzibars strande bliver Kendwa ikke påvirket i samme grad af tidevandet, og vandets mere eller mindre konstante dybde betyder, at man kan bade her hele dagen. Derfor har man hos Gold Zanzibar Beach House and Spa nogle af de bedste betingelser for, at få mest muligt ud af sin badeferie.
 

Derfor kan vi lide Gold Zanzibar Beach House and Spa

 
Gold Zanzibar har en dejlig afslappet atmosfære, medarbejderne er smilende og imødekommende, og det er et hotel, hvor man gearer helt ned og slapper af. Samtidig er det et hotel, der har styr på kvaliteten. Her er pænt uden at være prangende, afslappet uden at være sjusket og maden går fra det legene lette til det gastronomisk avancerede.
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Fantastisk strand
Afslappet stemning
Dejlig spa
FACILITETER Gold Zanzibar Beach House and Spa
Få skuldrene ned og slap helt af

Skøn badeferie i afslappede værelser

Gold Zanzibar Beach House and Spa har tre kategorier: Deluxe værelser, suiter og villaer.
  • Deres Deluxe værelser er på 70 m² og har enten havudsigt eller udsigt til haven.
  • Suiterne er 90 m², ligger alle med udgang til stranden og fås med egen strandpavillon.
  • Villaerne er på 200 m², er enten strandvilla eller junglevilla, har egen pool og strandvillaen har stor veranda og jacuzzi, og er enten indrettet i afrikansk, arabisk eller italiensk stil.
Indretningen er enkel med minimalistiske detaljer. Her har man ikke tilføjet noget, der ikke behøver at være der, men i stedet har man fokuseret på det essentielle i al dets enkelthed. Det betyder, at oplevelsen af ens værelse, suite eller villa er rolig og balanceret, hvilket går godt i spil med Gold Zanzibars afslappede strandstemning.
 

Restauranter og barer til alle behov

Gold Zanzibar har to restauranter og to barer.
 
Kilimanjaro er resortets buffetrestaurant, hvor man i afslappede og lyse omgivelser kan opleve mad fra det meste af verden, f.eks. Italien, Frankrig, Mauritius og selvfølgelig den lokale.
 
Den anden restaurant, Gold, er en dejlig a la carte restaurant, hvor man gør sig selv en tjeneste, hvis man bestiller bord i god tid, da den er en af de mere populære restauranter på Zanzibar.
 
Med fokus på havets friske fangst, iklædt lokale krydderier og pakket ind i gastronomisk velfunderet ekspertise, er Gold en restaurant, man gerne besøger flere gange.
 
De to barer hedder Ocean Dhow og Sultan Bar. Ocean Dhow er strandbaren, hvor man hele dagen kan få lette anretninger, snacks og dejlige kølige drinks.
 
Sultan bar er mere klassisk i den forstand, at den er leveringsdygtig i smagfulde cocktails, og at den er et godt sted at starte og slutte aftenen med et mellemliggende besøg på en af de to restauranter.
 
Sultan Bar er, som navnet antyder, en cadeau til Zanzibars arabiske fortid, hvilket man ser i indretningen, hvor sandfarvede og brune nuancer skaber en rolig atmosfære, og de hængende arabiske lamper giver et blødt og behageligt lys.
 

Nyd de lokale aktiviteter

 
Gold Zanzibar Beach House and Spa er i høj grad et hotel, hvor strandtid og badetid er i højsædet. Med eget dykkercenter er der også rig mulighed for at komme ud og se noget af den verden under vandet, som Zanzibar også er kendt for.
 
Men der er sandelig også muligheder over vandet.
 
Tag f.eks. med en af de lokale Dhow-både på tur til de små smukke øer, der ligger tæt på Zanzibar. Her er der mulighed for at snorkle med lokale guider og nyde de smukke områder man sejler igennem.
 
En tur til Stone Town er også et besøg værd. Her kan man virkelig fornemme byen og øens historie som handelscenter for en masse forskellige kulturer. Side om side står gamle bygninger i forskellig stil, der vidner om den skiftende indflydelse, de forskellige kulturer har haft på øens historie. Påvirkningen fra Europa, Afrika, Arabien og Indien står i dag som et sammensurium af indtryk, der gør et specielt indtryk.
 
Skulle man blive træt af at slappe af på stranden og dase i poolen, eller har man fået lige rigeligt af den gode mad, så har Gold Zanzibar også et veludstyret træningscenter med udstyr fra Technogym. 
 

Spabehandlinger der genopretter balancen

 

Gold Zanzibars spa er en prisvindende spa med en helhedsorienteret tilgang til wellness. I samarbejde med Healing Earth tilbydes der behandlinger, der afslapper og genetablerer forbindelsen mellem kroppen og sindet.
 
Prøv f.eks. deres Spice Journey Couple Connection eller Golden Goddess Ritual, der måske lyder lidt specielt, men skulle være helt fantastisk.
 
Alle produkterne og behandlingerne i spaen er udviklet af Healing Earth med fokus på bæredygtighed og respekt for mennesker og natur.
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs
Jacuzzi/Hot tub
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
TV
Vandsportsaktiviteter