FACILITETER Zawadi Hotel
Zawadi Hotel ligger på toppen af en klippe, hvorfra der er en formidabel og uafbrudt udsigt over Det Indiske Ocean, som du kan nyde fra din private villa, fra restauranterne og baren, fra poolområdet – og endda fra din seng.
Fra hotellet fører en kort trappe direkte ned i det kridhvide pudderbløde sand og ud i den smukke lagune. Her kan du slappe af i solen og nyde privatlivet på de to hævede strande eller du kan snorkle i det krystalklare vand. Du kan også gå på opdagelse på dybere vand med dykkerudstyr og professionelle instruktører. Skal pulsen op kan du løbe en tur gennem haven og styrketræne i det fri i naturfitnesscenteret.
 
I de to restauranter kan du forkæle dine smagsløg, eller du kan forkæle krop og sjæl med en massagebehandling på din private terrasse.
Gæster på Zawadi Hotel kan tage den gratis shuttlebus fra Zawadi Hotel til søsterhotellet Baraza og benytte spaen, tennisbanerne og vandsportscenteret eller shoppe i butikken. Du har også mulighed for at spise middag på udvalgte restauranter på søsterhotellerne Baraza eller Palms, hvis du bestiller bord i forvejen.
 
Zawadi Hotel er et fantastisk ”getaway” for voksne livsnydere, som drømmer om at komme langt væk fra hverdagen for en stund og forsvinde ind i en magisk boble af afslapning, uformel luksus, intimitet, skønhed og idyl.
 
All Inclusive
Butik
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Shuttle Service
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter