Beskrivelse

Ilala Lodge Hotel

God beliggenhed i Victoria Falls by & med kort afstand til vandfaldet
 
På den zimbabwiske side af Zambezifloden, i så kort afstand til et af Verdens 7 Naturvidundere, Victoria Falls, at du kan høre ”røgen der buldrer” og se de imponerende vandskyer - og samtidig i centrum af den lille Victoria Falls by - ligger et smukt, familiejet hotel ved navn Ilala Lodge Hotel. 
 
Her har du et luksuriøs og komfortabelt udgangspunkt for de utallige oplevelser, der venter i området, ved vandfaldet, på Zambezifloden, på byens marked og i den smukke natur - det er ikke uden grund at byen kaldes for ”Afrikas eventyrhovedstad.”
 

Tæt på Victoria Falls

Mange steder på hotellet har du udsigt til tågen fra vandfaldet og kan tydeligt høre, hvilke kræfter der er i spil – og når du vil opleve Victoria Falls tættere på, tager det kun omkring 8 minutter til fods, før du står ved broen og kan mærke vandsprøjtene fra vandfaldet (afhængig af årstid). Kort afstand har du også, hvis du vil sejle en tur på Zambezifloden, riverrafte, springe bungeejumping fra broen eller deltage i en af de utallige andre spændende oplevelser, området byder på. Hvis du ankommer med det eventyrlige Rovos Rail, ligger togstationen lige overfor hotellet – og når du vil slentre en tur i byens gader og markeder, så er det lige rundt om hjørnet.
 
 
 

Middag med udsigt til ”røgen der buldrer,” impalaer og vortesvin

Ilala Logde Hotel ligger i en stor, flot have, som du kan nyde udsigten til, mens du spiser middag i den prisvindende Cassia Restaurant, som er berømt for sin delikate gourmetmad. På plænerne ses ofte impalaer og vortesvin, som går og græsser – og nogle gange kommer der endda elefanter på besøg. Som det perfekte baggrundsbillede og soundtrack, dukker tågen fra Victoria Falls op i alt det grønne og vandmassernes buldren høres i det fjerne.  
 

Derfor er Ilala Lodge Hotel noget særligt

Ilala Lodge Hotel er et smukt hotel med en varm atmosfære, men det er beliggenheden, der stjæler rampelyset. Drømmer du om at udforske Victoria Falls og alle de eventyr, der venter i området, samtidig med at du bor luksuriøst og komfortabelt, så er Ilala Lodge Hotel et fremragende valg. 
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre beskrivelse
Børnevenlig
Velegnet til par
Virkelig god beliggenhed
Tæt på områdets aktiviteter
Prisbelønnet restaurant
FACILITETER Ilala Lodge Hotel
Fra hotellets restaurant kan du både se tågen fra vandfaldet samt høre hvilke kræfter der er i spil
De 73 luksusværelser og -suiter på Ilala Lodge Hotel er fordelt på to etager, hvor værelserne på første sal har privat balkon og værelserne i stueetagen åbner ud til de frodige haver. Værelserne ligger i 3 fløje: Deluxe Wing, Pool Wing og Garden Wing. De to førstnævnte har udsigt til haven og ofte til tågen fra Victoria Falls, mens du i værelserne i Garden Wing har adgang til de grønne plæner, hvor dyrene ofte ses.  
 
Alle værelserne er i sarte farver og indrettet med teaktræsmøbler, som er lavet af lokale zimbabwiske jernbanesveller, hvilket forstærker den afrikanske atmosfære og afslappede stemning på hotellet. 
Børnepasning
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool