Beskrivelse

Kanga Camp

Autentisk camp i privat og ugeneret område af Mana Pools Nationalpark
Kanga Camp ligger i et privat område af Mana Pools Nationalparken og et af parkens mest afsides liggende områder, hvorfor er ophold her byder på uspolerede, ugenerede og autentiske safarioplevelser.
 
Campen består af blot 6 telte, der alle er beliggende på en lille træplatform, med udendørs bruser og en lille veranda. Fra fællesarealet er der udsigt til et meget besøgt vandhul, hvor man på nærmeste hold kan observere vildtet, som kommer hertil for at drikke. Fællesarealet har desuden et lille bål-sted, bar, spiselounge og en meget lille pool.
 
Velegnet til par
Intim camp
Privat område
FACILITETER Kanga Camp
Der køres safari i åben firehjulstrækker i de tidlige morgentimer og i de sene eftermiddagstimer, samt tilbydes her også safari til fods.
I Kanga Bush Camp har I desuden mulighed for at blive tilbage i campen for at observere vildtet, der kommer for at drikke, og ofte kan man her se lige så mange dyr, som på en safrikørsel.
 
Mana Pools Nationalpark er et fantastisk safariområde beliggende i den nordlige del af Zimbabwe ved grænsen til Zambia. Landskabet i Mana Pools er dragende med dens beliggenhed ved den mægtige Zambezi flod, der snor sig igennem landskaberne. Et område der byder på et forskelligartet dyreliv og er kendt for sin store bestand af elefanter, løver, leoparder, hyæner, flodheste, krokodiller. Derudover er Mana Pools et af de bedste steder at opleve de sjældne vilde hunde i Afrika. 
 
Lounge/bar
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool