Beskrivelse

Mpala Jena

Barfodsluksus i intim camp midt i naturen og samtidig tæt på byen og Victoria Falls
På Zambeziflodens hvide sandbredder, i et privat område i den 56.000 hektar store Zambezi National Park, ligger en lille intim camp med bare 3 teltsuiter og 2 familiesuiter, hvor du kan give dig hen til afslappet barfodsluksus midt i den frodige natur, langt væk fra hverdagens stress og jag - men samtidig bare 30-45 minutter i båd eller bil fra et af Verdens 7 Vidundere, Victoria Falls, og områdets utallige spændende, adrenalinpumpende og eventyrlige oplevelser og byens markeder. 
 

Eksklusiv, afsides og autentisk safarioplevelse

”Mpala Jena,” der betyder ”hvid impala,” er opkaldt efter en albino impala, som blev set i nationalparken i 1970’erne. Parken er hjemsted for et rigt dyre- og fugleliv, som du kan opleve på safariturene i specialdesignede firhjulstrækkere og til fods, på sejlture på en privat strækning af Zambezifloden og endda fra campens gyngebænk, mens du nyder en sundowner. 
 
Når man efter en spændende safaritur, træder ind på det bløde sandgulv i baren, får man lyst til at smide skoene og bare slappe af. Læn dig tilbage i bløde møbler, læg dig til rette ved poolen eller sæt dig til bords og nyd udsøgt mad og vinkælderens bedste vine, mens du lytter til fuglenes kvidren, flodhestene der pruster i vandet og kaldene fra en afrikansk fiskeørn - og oplev dyrene, der af og til vandrer gennem campen.
 

Dybt inde i bushen – og samtidig så tæt på byen

Mpala Jena ligger helt ideelt, hvis du drømmer om en autentisk og afsides safarioplevelse, men samtidig gerne vil opleve Victoria Falls, aktiviteterne omkring vandfaldene og byens liv og markeder. Bare 30 minutter i båd eller en 45 minutters safaritur i bil tager det at komme fra Mpala Jena til ”røgen der buldrer” i Victoria Falls.
 

Derfor er Mpala Jena noget særligt

Mpala Jena er en unik barfodsluksus-camp. Den er lille og intim og stemningen er afslappet, men samtidig er hver en detalje gennemført og alt fra maden til serviceniveauet er helt i top – og så er beliggenheden helt ideel, hvis man gerne vil opleve Victoria Falls, men samtidig ønsker en intim og luksuriøs safarioplevelse.
Børnevenlig
Velegnet til par
Intim camp med få telte
Barfodsluksus
Rigtig god beliggenhed
Tæt på Victoria Falls
Dyrerigt område
FACILITETER Mpala Jena
Private teltsuiter med udsigt over Zambezifloden
Mpala Jena byder på bare 3 store teltsuiter med dobbeltseng eller twinbeds og 2 toværelses suiter, med plads til familier. Hver suite har en overdækket, privat veranda med udsigt til Zambezifloden, en-suite badeværelser med bruser, separat toilet og dobbeltvask – og et udendørs badeværelse med badekar og en udendørs bruser.  
All Inclusive
Internet
Laundry service
Lounge/bar
Restaurant(er)
Safari - i åbne 4x4
Safari - walking safari tilbydes
Swimmingpool