Beskrivelse

The Elephant Camp

Charmerende og intim luksus camp med betagende udsigt til dampen fra Victoria Falls
Omgivet af Masuwe River og Zambezi kløfterne ligger The Elephant Camp i et reservat i rolige omgivelser og danner en perfekt ramme om en ferie fyldt med uforglemmelige naturoplevelser, spændende aktiviteter og masser af forkælelse.
Velegnet til par
Udsigt til dampskyerne fra Victoria Falls
Victoria Falls
Mad og service i topklasse
FACILITETER The Elephant Camp
Campens beliggenhed, godt 20 minutters kørsel fra Victoria Falls by og vandfaldene, giver gæsterne de bedste muligheder for at opleve og prøve områdets mange attraktioner og aktiviteter.
Udover at det er et ”must” at besøge Victoria vandfaldene, er der i reservatet ved campen forældreløse elefanter som du kan besøge. Du kan også komme på guidet gåtur i reservatet på udkig efter bl.a. fugle, besøge en nærtliggende landsby og få serveret kølige drinks og canapeer med den smukkeste udsigt til kløfterne ved solnedgang.
 
Desuden kan der arrangeres riverrafting eller en sunset cruise på Zambezifloden, en helikopter- eller microlighttur. Eller du kan trække dig tilbage til dit telt og nyde udsigten fra din terrasse, slappe af ved din private pool eller blive forkælet med en skøn massage.
 
Lounge/bar
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness