Beskrivelse

The Victoria Falls Hotel

Historisk hotel med udsigt til et af Verdens 7 Vidundere
Det hele begyndte i 1904 med anlæggelsen af togbanen mellem Cape og Cairo. De mange hårdtarbejdende mænd havde brug for et sted at bo, mens byggeriet stod på, og derfor åbnede man The Victoria Falls Hotel. Hotellet var langt fra det luksushotel, vi kender i dag, men én ting har aldrig ændret sig: den formidable udsigt til de gigantiske vandfald, de store skyer af vandsprøjt og det smukke frodige landskab, som omgiver det hele.
 
Røgen der buldrer
For 150-200 millioner år siden skabte en masse vulkansk aktivitet, sammen med Zambezi flodens stærke vandmasser, Victoria Falls. De lokale stammer havde kendt til vandfaldene længe før Dr David Livingstone som den første hvide mand, opdagede dem i 1855. De lokale kaldte vandfaldene for ”Mosi-oa-Tunya”, hvilket betyder ”røgen der buldrer” – men Livingstone valgte at navngive dem efter den britiske dronning, Victoria.
 
Derfor er vi vilde med The Victoria Falls Hotel
Beliggenheden fornægter sig ikke. Hvis du vil opleve Victoria Falls og byens mange aktiviteter og udflugtsmuligheder, så ligger hotellet helt perfekt – og så er udsigten fra hotellet helt unik og så mærkes historiens vingesus fortsat i ”the grand old lady”.
Velegnet til par
Beliggenhed med udsigt til vandfaldene
Afrikas eventyrhovedstad
Kombiner med safari i Chobe, Botswana
Forlæng med ekstra dage ifm Rovos Rail
Mulighed for golf ca. 10 min. fra hotellet
Også kendt som "the grand old lady"
FACILITETER The Victoria Falls Hotel
Unikke værelser og suiter i de smukkeste omgivelser
Hotellet er beliggende med udsigt til den berømte bro og i de mest idylliske omgivelser i Victoria Falls Nationalpark, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Den frodige, tropiske have med liljedamme og palmer, som hotellet er omgivet af, giver den helt rette atmosfære - og samme stemning er der, når du træder ind på dit værelse.
The Victoria Falls Hotel byder på 149 værelser og suiter, der alle er indrettet i hver sin unikke stil med smukke farver, romantiske senge, walk-in brusere og meget mere.
 
Spændende eventyr og oplevelser - og afslapning på hotellet
Hotellets beliggenhed er helt perfekt, både når du vil udforske vandfaldene og hvis du vil opleve Victoria Falls by, som ligger i gåafstand fra hotellet. Dette er også ideelt, hvis du ankommer til byens togstation med Rovos Rail.
Victoria Falls bliver også kaldt for Afrikas eventyrhovedstad – og her er virkelig eventyr og oplevelser for enhver smag (afhængig af årstid og vandmængden i Zambezi-floden).
 
Når du trænger til en pause fra eventyret, så er The Victoria Falls Hotel et vidunderligt sted at trække sig tilbage til. På hotellet kan du slappe af ved poolen, forkæle dig selv med en ansigtsbehandling i spaen eller med en manicure og pedicure og få stylet håret i hårsalonen. Du kan også gå en tur i haven, besøge The Larry Norton Gallery eller Stone Dynamics Gallery og du kan sætte dig til bords i en af de 4 skønne restauranter og få serveret dejlig mad med skønne vine – og så må du endelig ikke snyde dig selv for den berømte High Tea på Stanley’s Terrace.
Butik
Concierge
Fitness center
Laundry service
Restaurant(er)
Roomservice
Skønhedssalon
Souvenirbutik
Spa/wellness
Swimmingpool
TV