Nyd en Påskeferie i Paradis

I påskeferien 2024 kan du få nogle af de mest ekstravagante oplevelser på Maldiverne med to eksklusive tilbud på hotellerne Park Hyatt Maldives Hadahaa og Atmosphere Kanifushi, som byder på en blanding af luksus, skønhed og uforglemmelige oplevelser i tropiske omgivelser.
Park Hyatt Maldives Hadahaa - en fredfyldt oase.
 
 
Park Hyatt Maldives Hadahaa er beliggende i North Huvadhoo-atollen, som er en af Maldivernes sydligste og mest uberørte atoller. Resortet tilbyder en oplevelse i harmoni med naturen, kombineret med luksuriøs komfort.
 
Nyd øens frodige tropiske vegetation, kridhvide sandstrande og et fantastisk husrev med mulighed for verdensklasse snorkling og dykning direkte fra stranden. Resortet, der er en arkitektonisk perle, udnytter de fineste naturlige materialer i et minimalistisk design, der fremhæver øens naturlige skønhed.
 
Tilbuddet inkluderer en række unikke fordele, som privat snorkletur, golfsimulator, kajak med glasbund og meget mere – alt sammen i en atmosfære af fred og ro.
 
Påskeferie Pris: Voksen Kr. 50.895,- | Barn 2-11 år Kr. 15.495,-
 
 
 
 
Atmosphere Kanifushi - luksuriøs mangfoldighed.
 
 
Atmosphere Kanifushi, der ligger i den smukke Lhaviyani-atol, er kendt for sin femstjernede service og enestående oplevelser. Her bliver du forkælet med luksuriøse villaer langs en 2 km lang sandstrand, adgang til en badevenlig lagune og vores Blixen VIP All Inclusive pakke, som blandt andet indeholder gratis massagebehandlinger, adgang til forskellige restauranter og et bredt udvalg af premium vine.
 
Påskeferie Pris: Voksen Kr. 36.995,-  | Barn 2-11 år Kr. 17.595,-
 
 
 
 
På begge destinationer kan du se frem til en unik blanding af afslapning, luksus og eventyr. Park Hyatt Maldives Hadahaa er perfekt for dig, der drømmer om fred og ro i uspolerede omgivelser, mens Atmosphere Kanifushi også kan byde på en mere dynamisk ferie med spændende aktiviteter og faciliteter.
 
Uanset hvilket hotel, du vælger, kan du glæde dig til en uforglemmelig påskeferie i Maldivernes tropiske paradis.