Hotelbeskrivelse

Zawadi Hotel

All Inclusive barfodsluksus i intim og afslappet atmosfære – kun for voksne 16+
På østkysten af Zanzibar, med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean, ligger et intimt privatejet boutiquehotel med en skøn og afslappet atmosfære: Zawadi Hotel. Her er bare tæer i sandet, en afslappet påklædning og en frisure der er våd og pjusket af saltvand helt i orden; her er nemlig ingen dresscode. I stedet er der fokus på de fantastiske omgivelser, den smukke natur og det lune, krystalklare Indiske Ocean – og ikke mindst på at give gæsterne en uforglemmelig ferie langt væk fra hverdagen, hvor afslappet barfodsluksus, privatliv og en udsøgt service er nøgleordene.
 
Fra hotellet fører en kort trappe direkte ned i det kridhvide pudderbløde sand og ud i den smukke lagune. Her kan du slappe af i solen og nyde privatlivet på de to hævede strande eller du kan snorkle i det krystalklare vand. Du kan også gå på opdagelse på dybere vand med dykkerudstyr og professionelle instruktører. Skal pulsen op kan du løbe en tur gennem haven og styrketræne i det fri i naturfitnesscenteret.
 
Dykning
Velegnet til par
Havudsigt fra alle villaer
Barfodsluksus
God snorkling
Lille, intimt hotel
Kun for voksne
FACILITETER Zawadi Hotel
Zawadi Hotel ligger på toppen af en klippe, hvorfra der er en formidabel og uafbrudt udsigt over Det Indiske Ocean, som du kan nyde fra din private villa, fra restauranterne og baren, fra poolområdet – og endda fra din seng.
I de to restauranter kan du forkæle dine smagsløg, eller du kan forkæle krop og sjæl med en massagebehandling på din private terrasse.
Gæster på Zawadi Hotel kan tage den gratis shuttlebus fra Zawadi Hotel til søsterhotellet Baraza og benytte spaen, tennisbanerne og vandsportscenteret eller shoppe i butikken. Du har også mulighed for at spise middag på udvalgte restauranter på søsterhotellerne Baraza eller Palms, hvis du bestiller bord i forvejen.
 
Zawadi Hotel er et fantastisk ”getaway” for voksne livsnydere, som drømmer om at komme langt væk fra hverdagen for en stund og forsvinde ind i en magisk boble af afslapning, uformel luksus, intimitet, skønhed og idyl.
 
All Inclusive
Butik
Dykkercenter
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Laundry service
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Shuttle Service
Swimmingpool
Tennisbane
TV
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Zawadi Hotel
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I VILLA
Periode
Voksen
09.01.24 - 15.03.24
33.495
16.03.24 - 15.06.24
25.995
16.06.24 - 22.06.24
33.495
23.06.24 - 30.06.24
35.495
01.07.24 - 28.07.24
41.795
29.07.24 - 31.08.24
39.795
01.09.24 - 31.10.24
33.495
01.11.24 - 14.12.24
25.995
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Bo 7 og betal kun for 6 nætter 
Rabatterne er indregnet i ovenstående priser.
 
Er I på bryllupsrejse får I ovenikøbet en ekstra nat gratis.
 
Undtaget juli, august og perioden over Jul/Nytår.
 
 
 
 
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Zanzibar t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Transport Zanzibar lufthavn - hotel t/r
 • 7 nætter i Villa
  • Inkl. All Inclusive
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Turistskat på Zanzibar (USD 5 (per 1/7-23) per person per overnatning - betales direkte til hotellet ved check ud)
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.