Rundrejse beskrivelse Nyerere National Park & Zanzibar

En helt igennem personlig og intim safarioplevelse midt i det autentiske Afrika, efterfulgt af en rejse til ø-paradis omgivet af høj service og luksus

En helt igennem personlig og intim safarioplevelse midt i det autentiske Afrika, efterfulgt af en rejse til ø-paradis omgivet af høj service og luksus

Ønsker du den optimale safarioplevelse som er både personlig og intim, efterfulgt af skøn luksus på den dejlige simple måde, så er denne rejse lige dig!
 
Her er du så langt væk fra masseturismen at du føler du er på din helt egen rejse, hvor du vil blive opvartet fra morgen til aften med madoplevelse og naturoplevelser fra det autentiske Afrika.
 
Du vil opleve det smukke vildnis på dine og dyrenes vilkår i Nyerere Nationalpark, tidligere kendt som Selous Game Reserve, og du vil kunne nyde freden og skønheden på Zanzibar. Kombinerer du de to destinationer får du både unikke safarioplevelser og afslapning ved Det Indiske Ocean med højeste kvalitet.
 
Nyerere National Park, Tanzania
Nyerere National Park, tidligere kendt som Selous Game Reserve er en af verdens største vildtreservater, og med en størrelse på 54.600 km2, er parken næsten dobbelt så stor som Jylland. Reservatet ligger i den sydvestlige del af Tanzania
 
Selous Game Reserve var opkaldt efter den eventyrlystne englænder Fredrick Selous som brugte hele sit liv på naturforvaltning i Afrika. Han døde i 1917 i 1. verdenskrig da han kæmpede mod tyskerne i Beho Beho i Selous. 
Der er ingen fastboende i Nyerere National Park, og parken er derfor kun for parkens vilde dyr og de besøgende turister. 
 
 

Zanzibar, vælg mellem:

 
The Palms
The Palms ligger på Zanzibars østkyst. Et voksenhotel i særklasse, med kun 7 villaer, hvor intimitet, fredfyldt stemning og elegance danner rammen om en luksusferie i paradisiske omgivelser ved en af Zanzibars bedste strande.
 
Et hotel der byder på smagfuld indretning og udsigt til det Indiske Ocean fra villaen eller fra din private mini pool. 
 
&Beyond Mnemba Island Lodge
Øen Mnemba Island ligger 3 km nordøst for Muyuni Beach på Zanzibar. Omkredsen er 1,5 km og den er kun beboet af gæster til lodgen (max. 20 gæster).
Mnemba Island er omgivet af koralrev og er et yndet rejsemål for dykkere. Her finder man pukkelhvaler (juli-sep), tre arter af delfiner, hvalhajer og havskildpadder. 
 
 
Guider
Engelsktalende guider som er veluddannet inden for bæredygtig vildtforvaltning i Afrika.
 
Afrejsedatoer
Vi har afrejse hver dag fra Danmark.
 
Børn på rejsen
Børn fra 12 år (16 år på The Palms) og opefter er velkomne.
 
Safari, transport og køretøj
På safarien foregår det med campens egne specialbyggede åbne firehjulstrækkere.
 
Vis fuld beskrivelseVis mindre
Rejsebeskrivelse Tanzania safari og barfodsluksus på Zanzibar Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1-4
Nyerere National Park
Beho Beho
Bailey's Banda, Beho Beho Camp
I Dar Es Salaam vil I blive mødt af en repræsentant fra vores partner i Tanzania, som sørger for at hjælpe jer frem til jeres fly til Nyerere Natioanl Park, tidligere kendt som Selous.
 
I et af de største vildtreservater i verden, Nyerere National Park i den sydlige del af Tanzania, ligger lodgen Beho Beho. Stedet blev åbnet for at tilbyde kræsne safarientusiaster oplevelser, de ikke har set lige før – uanset hvor mange safariture de tidligere har været på.
 
Som et perfekt musikstykke går alt her op i en højere enhed – den isolerede placering langt ude på den afrikanske savanne, udsigten til langstrakte sletter, flokke af vilde dyr og fugle, floder med flodheste og krokodiller og orangerøde solnedgange og så den på én gang luksuriøse og autentiske lodge, som giver dig komfortabel tryghed samtidig med, at du fornemmer den barske afrikanske natur. 
 
På toppen af en bakke, isoleret fra campen, restauranten og de andre gæster, ligger en privat eksklusiv hytte. Hytten har udsigt til sletterne, dyrelivet og campen, men er så tilpas langt væk, at det giver dig følelsen af at have dit eget hus i Afrika.
 
Hytten har to store soveværelser med en King-size seng og masser af plads og mulighed for ekstra opredning. Hytten er derfor perfekt for forelskede par på bryllupsrejse, men også til den store familie eller flokken af venner, der rejser sammen. 
 
Her bestemmer du helt selv, hvad din dag skal gå med. Du kan tage på safari til fods, i din private bil eller båd eller du kan slappe af ved poolen på din terrasse og nyde solen eller den behagelige skygge under parasollen. Om aftenen tilbereder din personlige kok en udsøgt middag, som du kan nyde i fred og ro under en stjernebesat himmel – bare dig og dine nærmeste. 
 
Overnatning
4 nætter, Beho Beho
Måltider
All Inclusive og safariaktiviteter
Dag 5-8
Zanzibar
The Palms / &Beyond Mnemba Island Lodge
Banda Villa
Det er nu blevet tid til afslapning ved uberørte strande på Zanzibar eller Mnemba Island.
 
The Palms Zanzibar
På Zanzibars østlige kyst ligger et lille paradis - The Palms. Hotellet er omgivet af paradisiske omgivelser, som skaber en intim og fredfyldt stemning. 
 
På The Palms kan du bo i en af de 7 private villaer, hvor du kan nyde udsigten til det Indiske Ocean fra din private mini pool.
Villaerne er indrettet med soveværelse med himmelseng, opholdsstue, påklædningsrum, badeværelse med badekar og bruser, ekstra værelse med toilet/bad, møbleret terrasse med himmelseng og privat udendørs jacuzzi. 
 
Ud for hotellet ligger stranden Bwejuu Beach, som er kåret som en af verdens 30 bedste strande af det anerkendte rejsemagasin Condé Nast. 
 
&Beyond Mnemba Island Lodge
Ud for Zanzibars nordøstlige kyst ligger en lille paradis ø. Øen ligger totalt isoleret, omgivet af et lunt krystalklart hav, der changerer i alle nuancer af blåt, og af uberørte sandstrande. 
 
På Mnemba Island kan du bo i en af de 10 private villaer, med direkte adgang til det som vurderes til at være en af verdens bedste strande.
Villaerne kaldes lokalt for ”Bandas” og de er udelukkende bygget i naturmaterialer, som smelter sammen med naturens skønhed. 
 
Du kan mærke den stille brise fra havet igennem taget af palmeblade og fra din egen private terrasse, har du en fantastisk udsigt over stranden og Det Indiske Ocean. Gæstfriheden og den personlige service på Mnemba Island er i verdensklasse, og de få gæster som kan være på øen samtidigt, gør at du får en fredelig og intim oplevelse. 
 
Havet omkring Mnemba Island er kendt for dets fantastiske liv af farverige tropiske fisk, store sølvskinnende rovfisk, imponerende pukkelhvaler og charmerende delfiner – og ikke mindst havskildpadder, som også nyder godt af Mnemba Islands idylliske fred, når de kommer op på stranden for at lægge deres æg. 
 
Området er blandt de bedste steder i verden at dykke og snorkle, og giver dig med garanti oplevelser, du aldrig glemmer, ligesom sejlture ud på det åbne hav, hvor delfiner og pukkelhvaler springer og dykker omkring båden. Her er også optimale forhold til dybhavsfiskeri, hvor du kan få store fisk som tun, sejlfisk og marlin på krogen, og hvis du har lyst, få den friske fisk serveret som sashimi eller tilberedt til aftensmaden.
 
I skoven på Mnemba Island kan du være heldig at se den lille Suni antilope, som lever i den tætte underskov.
 
Overnatning
4 nætter, The Palms / &Beyond Mnemba Island Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 9
Zanzibar - Danmark
Hjemrejse
Zanzibar
I rejser i dag fra Zanzibar tilbage til Danmark.
 
Overnatning
Hjemrejse
IndkvarteringTanzania & Zanzibar

Beho Beho

En safarirejse ud over det sædvanlige

The Palms Zanzibar

Private villaer, forkælelse og intimitet på én af Zanzibars bedste strande

&Beyond Mnemba Island Lodge

Når kun det bedste er godt nok

INDIKATIONSPRISER Tanzania safari og barfodsluksus på Zanzibar
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
8 NÆTTER BEHO BEHO & THE PALMS FRA
Periode
Voksen
13.06.24 - 15.06.24
69.840
16.06.24 - 30.06.24
74.050
01.07.24 - 08.07.24
75.250
09.07.24 - 31.08.24
80.030
01.09.24 - 31.10.24
72.740
01.11.24 - 20.12.24
68.530
8 NÆTTER BEHO BEHO & MNEMBA ISLAND FRA
Periode
Voksen
01.10.24 - 20.12.24
118.950
Mnemba Island er lukket i perioden 13/1-30/9-2024 pga renovering
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly Kastrup - Dar Es Salaam / Zanzibar – Kastrup med skift undervejs på økonomiklasse
 • Transport i safari fly: Dar Es Salaam – Nyerere National Park – Zanzibar
 • 4 x overnatninger Beho Beho i Banda med helpension, udvalgte drikkevarer og safari i firehjulstrækker, i båd og til fods (safarien køres med andre gæster fra campen) 
 • Parkentré Nyerere National Park 
 • 4 overnatninger på The Palms eller Mnemba Island inkl. All Inclusive* (se nedenfor) 
 • Transport Zanzibar lufthavn – The Palms t/r i bil eller til Mnemba i bil og båd t/r
 • Bidrag til Rejsegarantifond  
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Turistskat på Zanzibar (USD 5 (per 1/7-23) per person per overnatning - betales direkte til hotellet ved check ud)
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

&BEYOND MNEMBA ISLAND LODGE

All Inclusive

Følgende er inkluderet i All Incluisve på &Beyond Mnemba Island Lodge:
 
MAD OG DRIKKE
 • Morgenmad, frokost & aftensmad
 • Drikkevarer — vand, sodavand, kaffe, te, udvalg af vine, øl og et udvalg af lokal spiritus
 
VANDSPORT
 • Udvalgte vandsportsaktiviteter som kajak og paddleboard 
 • Udvalgte udflugter — fx snorkeludflugter med båd og sundowner cruise 
 • 2 dyk per dag (krav om PADI dykkercertifikat)
 
ANDET
 • Tøjvask