Hotelbeskrivelse

Fanjove Island

+
Ægte Robinson Crusoe oplevelse på en øde ø, hvor autentisk skibbrudselegance venter
Fanjove Island er den ægte vare, når det kommer til drømmen om en ferie i totalt uforstyrret ro langt væk fra dagligdagens bekymringer. Den private ø danner rammen om en intim stemning i et afslappet paradis. 
 
Denne lille perle er kun 1 km lang og 400 m bred og ligger smukt og uforstyrret i det Indiske Ocean. Her kan du opleve et livligt og smukt 11 km langt husrev fyldt med koraller, der udgør hjemmet for tusindvis af farverige fisk. Husrevet ligger desuden kun en svømmetur fra stranden.
Omkring øen finder man også nogle af havets andre spændende beboere, bl.a. delfiner, havskildpadder, revhajer og fra juli til oktober, kan man se pukkelhvaler.
 
Derfor er vi vilde med Fanjove Island
Øen har en sjælden ro og minder om et sted, hvor tiden har stået stille. Det gamle forladte fyrtårn fra 1900-tallet, der nu er omdannet til restaurant, er med til at understrege, at civilisationen og dens forstyrrelser er langt væk. Her er man nemlig ”skibbruden” på den skønnest tænkelige måde.
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Barfodsluksus
Ægte Robinson Crusoe stemning
Kom væk fra hverdagens stress og jag
Kombiner med safari
FACILITETER Fanjove Island
Alt unødvendigt er skåret væk så du står tilbage med det essentielle
Med kun 10 strandhytter på øen er der lagt op til en unik og privat oplevelse. Alle hytterne, der er 120m² store, ligger med udsigt til stranden. De er opført i naturlige materialer, hvilket både er veludført og stilrent samtidig med, at villaerne falder naturligt ind i landskabet.
 
Det autentiske og enkle udtryk går også igen indenfor. Her kan man bedst betegne indretningen som skibbrudselegance, hvor man med kreative virkemidler har taget naturen med indenfor og på den måde skabt sammenhæng mellem ø og ophold.
 
Lokalt forankret mad med indflydelse fra områdets kulturelle historie
Det gamle fyrtårn danner rammerne om resortets restaurant, hvorfra der serveres lokale retter med kulturelle indspark fra den verden, der igennem tiden har præget krydderiøen Zanzibar. 
 
Hængekøjehimmel eller lokale oplevelser?
Fanjove Island er som skabt til hængekøjehygge med palmernes svajende dans i baggrunden. Her er det oplagt at tage sig en slapper… og når man har taget en, så tag en til.
Når det er sagt, så er der også mange ting at tage sig til på øen. Først og fremmest er der det nærliggende koralrev, her er det helt oplagt at tage snorkel og dykkermasken på. For de certificerede er der desuden også mulighed for at dykke.
 
Tag på marinesafari, kajaksafari eller en tur med de små sejlbåde kaldet Dhow, gå på opdagelse i øens stisystemer eller en udflugt til en fantastisk nærliggende sandbanke, som kun dukker op ved lavvande. 
 
På Fanjove Island er børn over 6 år velkomne. 
All Inclusive
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Lounge/bar
Restaurant(er)
Vandsportsaktiviteter
INDIKATIONSPRISER Fanjove Island
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
7 NÆTTER I STRANDHYTTE FRA
Periode
Voksen
01.06.24 - 19.06.24
59.530
20.06.24 - 04.07.24
60.140
05.07.24 - 18.07.24
62.140
19.07.24 - 11.10.24
60.590
12.10.24 - 16.10.24
60.140
17.10.24 - 09.12.24
59.530
10.12.24 - 21.12.24
60.140
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Flybillet Kastrup - Dar es Salaam t/r på økonomiklasse med skift undervejs
 • Fly Dar es Salaam - Songo Songo t/r (OBS max 1 stk. af 15 kilo inkl. håndbagage i blød taske)
 • 7 nætter i strandhytte
  • Inkl. All Inclusive* (se nedenfor)
 • Lufthavnsskatter 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Turistskat på Zanzibar (USD 5 (per 1/7-23) per person per overnatning - betales direkte til hotellet ved check ud)
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

FANJOVE ISLAND

All lnclusive

Følgende er inkluderet i All Inclusive på Fanjove Island:
 
MAD OG DRIKKE 
 • Morgenmad, frokost & aftensmad
 • Drikkevarer - vand, sodavand, kaffe, te, udvalg af vine, øl og et udvalg af lokal spiritus
AKTIVITETER
 • Sunset dhow cruise og marine safari
 • 1/2-dags udflugt til sandbanken inkl. picnic 
 • Kajak, SUP-board, snorkling fra stranden
ANDET
 • Transport per båd t/r fra Songo Songo Island til Fanjove Island