Rundrejse beskrivelse Rejsen fra Sunset Hill til Verdens 8. Naturvidunder og det ultimative ”vildt show”

Tanzania Flysafari Deluxe

Tanzania Flysafari Deluxe

Du vil komme på uforglemmelig safari i nogle af de mest berømte naturparker i verden og se savannens vilde dyreliv på tætteste hold og du vil bo i de mest luksuriøse omgivelser under stjernerne i hyggelige camps og i elegante hytter i trætoppene.

 
Afrika har det hele. En lang og spændende historie, en fantastisk og forskelligartet natur, et rigt dyreliv og uendeligt mange muligheder for alle former for eventyr.
 
På denne 8 dages tur, der tager jer - som en del af en lille eksklusiv gruppe med maks. 8 deltagere - med luksuriøse privatfly til Tarangire, Ngorongoro og Serengeti, vil I opleve noget af det bedste, som Tanzania kan tilbyde. I vil opleve smukke og storslåede naturområder, betagende solnedgange og kilometerlange floder. I vil møde det fascinerende masaifolk, besøge kaffeplantage og opleve det, som man kalder Verdens 8. Naturvidunder.
 
I vil komme på uforglemmelig safari i nogle af de mest berømte naturparker i verden og se savannens vilde dyreliv på tætteste hold og I vil bo i de mest luksuriøse omgivelser under stjernerne i hyggelige camps og i elegante hytter i trætoppene.
 
Turen er for de aktive og eventyrlystne, som ønsker en rejse der byder på alt fra ro og afslapning til spænding og aktion.
 
 
 
Garanteret afrejse
- Vi garanterer afrejse ved min. 2 gæster
Rejsebeskrivelse Tanzania Flysafari Deluxe Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Tanzania
Arusha Coffee Lodge
Det luksuriøse Cessna fly
I ankommer til Tanzania, hvor I bliver kørt til jeres hotel Arusha Coffee Lodge. Det er beliggende i et af Afrikas smukkeste landskaber i udkanten af den hyggelige by Arusha og har en fantastisk udsigt over en af Tanzanias største kaffeplantager og Mount Meru i baggrunden.
 
Arusha Coffee Lodges danner et perfekt udgangspunkt for de mange eventyr, der venter i området og oplevelsen bliver total når morgenen starter med friskbrygget kaffe, der for nyligt er høstet på de omkringliggende marker. Her kan I slappe af, tage på opdagelse i området eller nyde solen ved poolen.
 
Om aftenen nyder I en middag på Plantation House restauranten, hvor I får en a la carte menu af retter inspireret af det bedste fra det europæiske og afrikanske køkken – efterfulgt af en friskbrygget kop kaffe i varmen og skæret fra et bål.
 
Overnatning
Arusha Coffee Lodge
Måltider
All Inclusive
Dag 2
Tarangire National Park
Tarangire Treetops
Tarangire Treetops
Rundtur i kaffeplantagen, safari fra luften og Tarangire National Park.
 
Efter morgenmaden kan de, der har lyst, komme med på en spændende gåtur i kaffeplantagen, hvor I lærer om, hvordan kaffeplanten dyrkes, høstes og forarbejdes og til sidst ender som morgenkaffe. Herefter får I en let frokost og bliver så kørt til en lille lufthavn kun en halv kilometer fra lodgen, hvor et lille Cessna fly venter.
 
Efter en 20 minutters flyvetur, der byder på et smukt og foranderligt landskab, ankommer I til Tarangire National Park. Straks efter landingen får I en lille forfriskning med pindemad, læskende drikke og mousserende vin. Herefter venter der en spændende safaritur gennem Tarangire National Park, som er hjemsted for den største koncentration af elefanter i Tanzania og kæmpemæssige flokke af over 550 forskellige fuglearter.
 
Om aftenen spiser I middag i en autentisk Masai stemning, hvor I ikke bare får serveret lækre afrikanske retter, men også oplever ægte masai traditioner, når masaierne danser og synger – sange og danse, som er ført videre fra generation til generation.
 
Overnatning
Tarangire Treetops
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Tarangire National Park
Tarangire Treetops
Der er øjeblikke man altid vil huske... Her "sundowner drink" ved Sunset Hill
Safari, frokost og cocktails i bushen.
 
Inden morgenmaden kan de, der har lyst, tage med på en tidlig morgen gå-safari i parken, mens slettens dyre og fugleliv langsomt vågner.
Efter morgenmaden tager I på en længere safari i bil, hvor I kommer tættere på det vilde dyreliv og slutter turen på et særligt smukt sted, hvor I spiser frokost i det fri. Der er også mulighed for at besøge en masai landsby og opleve det daglige liv her og det varme og venlige folk.
 
Efter nogle afslappende timer tilbage på Tarangire Treetops, begiver I jer igen ud på sletten i bil og efter 25 minutters kørsel ankommer I til Sunset Hill. Herfra betages I af den spektakulære afrikanske solnedgang, som giver alt en gylden orangerød glød, mens der nydes en kølig cocktail. Når de orange, røde og gule farver forsvinder med solen og himlen i stedet pyntes med millioner af lysende stjerner, begynder I på en natsafari, som er en del af hjemturen.
 
Tilbage i campen tilbereder de dygtige kokke endnu en udsøgt middag, mens I betragter de mange dyr, som drikker ved vandhullet kun 50 meter væk.
 
Overnatning
Tarangire Treetops
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Ngorongoro krateret
The Manor at Ngorongoro
The Manor at Ngorongoro. En luksuriøs perle i smuk natur og grønne kaffeplantager.
Safari, picnic og ”High Tea” i Ngorongoro.
 
Efter morgenmaden tager I på endnu en spændende safari gennem Tarangire National Park til Kuro lufthavn. På vejen holder I picnic og spiser frokost i det fri og ankommer så til lufthavnen, hvorfra I har en kort flyvetur i Cessnafly til Manyara. Her bliver I kørt til The Manor at Ngorongoro, hvor I bliver inviteret på deres særlige ”High Tea”.
 
På The Manor oplever man den hjemlige hygge, da hver en detalje på den gamle herregård er gennemtænkt med fokus på at skabe en behagelig og tryg atmosfære.
 
The Manor at Ngorongoro har 20 eksklusive hytter, som alle har åbent ildsted og en stilfuld elegant og komfortabel indretning, så man føler sig hjemme.
 
Hytterne ligger placeret sådan at alle har udsigt til det smukke landskab og samtidig nyder godt af stilheden og de private omgivelser. Dagen kan bruges til afslapning ved poolen eller i spaen, til at gå på opdagelse i området eller til at besøge staldene.
 
Overnatning
The Manor at Ngorongoro
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Ngorongoro krateret
The Manor at Ngorongoro
Safari i Ngorongoro krateret
Efter en tidlig morgenmad besøger I det, som kaldes Verdens 8. Naturvidunder, nemlig Ngorongoro krateret. Det er den største ”udtørrede” caldera i verden – altså en kraterlignende formation, som fremkommer når en vulkan synker sammen efter et voldsomt udbrud – og hjemsted for stort set alle de dyr, som man drømmer om at se i Østafrika. Her græsser kæmpemæssige flokke af zebraer, gnuer og antiloper, mens løverne dovner i solen.
 
Om eftermiddagen vender det udryddelsestruede sorte næsehorn tilbage til kraterets sikkerhed efter at have græsset hele dagen på sletten. Lige uden for krateret græsser masaiernes flokke af kvæg og geder, som de har gjort i flere århundrede.
 
I spiser frokost, mens I betragter flodheste, der bader og gnuer og zebraer, der holder et vågent øje efter rovdyr. Efter en lang og spændende dag vender I tilbage til The Manor, hvor middagen bliver tilberedt. Der er mulighed for at få middagen serveret ude under stjernerne, som roomservice eller som privat middag, hvis man ønsker dette.
 
Overnatning
The Manor at Ngorongoro
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Serengeti National Park
Serengeti Migration Camp
Serengeti Migration Camp
Denne morgen kan der frit vælges mellem forskellige aktiviteter. Der er mulighed for at besøge Lake Manyara National Park eller at blive på The Manor og ride en tur på hesteryg, mountainbike, nyde en afslappende massage eller bare slappe af og gå en tur i de smukke omgivelser.
 
Efter frokosten på The Manor kører I 45 minutter til den lille lufthavn, hvor et Cessnafly vil flyve jer og turens andre deltagere til den verdensberømte Serengeti National Park. Serengeti er især kendt for sine enorme flokke af gnuer, som hvert år rejser 1000 km til friske græssletter. Flokke, der strækker sig over 40 km, vandrer over sletterne og gennem krokodillefyldte vande.
 
I lufthavnen bliver I budt velkommen med pindemad og mousserende vin, hvorefter I køres til Serengeti Migration Camp, hvor I ankommer i rette tid til at nyde en kølig drink med udsigt til solnedgangen og Ndasiata Hills i horisonten.
 
I har to overnatninger på Serengeti Migration Camp, hvor I har udsigt på første række til det ultimative ”vildt show”, som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle kroge af verden har filmet og berettet om.
 
Fra den private terrasse, som omgiver teltene på Serengeti Migration Camp, kan denne scene beundres dagen lang. Dette syn, lydene fra bushen, der aldrig stopper og den komfortable, trygge og luksuriøse atmosfære gør opholdet på Serengeti Migration Camp til en uforglemmelig oplevelse. I bor i store telte, som på en og samme tid giver følelsen af at være ét med omgivelserne og naturen og som samtidig giver et komfortabelt, trygt og luksuriøst ophold. Teltene er smukt møbleret og har alt det, som man kunne ønske sig.
 
Overnatning
Serengeti Migration Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 7-8
Serengeti sletten — Hjemrejse eller badeferie
Serengeti Migration Camp
Serengeti Migration Camp
I vågner til lyden af flodhestene, der brøler og plasker i Grumeti floden, der ligger bare 100 meter fra campen og de, der har lyst, kan starte dagen med en tidlig morgen gå-safari, sammen med en af de erfarne guider.
 
Efter morgenmaden er dagen dedikeret til Serengeti slettens vilde dyreliv, med enten en hel- eller halvdags safari. Længden af turen afhænger af sæsonen og dermed hvor langt væk dyrene på vandring befinder sig. Slettens fantastiske dyreliv kan også beundres fra jeres camp, hvor der er en 360 graders udsigt fra verandaen, som omgiver de private telte. Når mørket falder på, kommer nattens dyreliv frem og det ses og høres, at sletten atter vækkes til live. Om aftenen kan middagen nydes i restauranten eller ude under stjernerne, hvis man ønsker dette.
 
På dag 8 efter endnu en velsmagende morgenmad tager I på en gåtur langs bredden af Grumeti floden, sammen med en af de erfarne guider. Her vil I opleve flodheste, et rigt fugleliv og dyr, der drikker i vandkanten.
 
Efter frokosten kører vi ud på endnu en spændende safari, som en del af turen til lufthavnen. Efter en omkring 50 minutters flyvetur over det smukke og skiftende Tanzaniske landskab, ankommer vi til Arusha igen og bliver kørt tilbage til Arusha Coffee Lodge. Her vil vi få tilbudt et værelse, hvor vi kan friske os op inden turen går tilbage til Danmark.
 
De der ønsker det, kan blive en ekstra nat her og slappe af og så rejse hjem dagen derpå. Denne ekstra overnatning er dog ikke inkluderet i prisen.
 
Få mere ud af rejsen...
I kan eksempelvis vælge at afsluttet ugens intense og oplevelsesrige indtryk med 3 nætter på Zanzibar. Bo på det 5-stjernede Kilindi Zanzibar med All Inclusive og privat butler.
 
Overnatning
Serengeti Migration Camp
Måltider
All Inclusive
INDIKATIONSPRISER Tanzania Flysafari Deluxe
7 NÆTTER FRA
kr. 52.395 pr. person
Fra-pris i lavsæson (november - juni)
7 NÆTTER FRA
kr. 64.595 pr. person
Fra-pris i højsæson (juli - oktober)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Tilbud og rabatter
Blixen Tours VIP ekstra
Som VIP gæst med Blixen Tours er følgende inkluderet på denne rejse:
 • Rundtur på kaffeplantage
 • Aftensafari i Tarangire
 • Gå-safari i Tarangire
 • Besøg i Masai landsby
 • Massagebehandling på The Manor at Ngorongoro
 • Cykeltur i området ved The Manor at Ngorongoro samt besøg på marked
 • Sundowner i Serengeti
 • Gå-safari i Serengeti
 • Express check-in
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup - Kilimanjaro med skift undervejs t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 7 nætters ophold i Tanzania som angivet i programmet
  • Inkl. All Inclusive (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • Safari og aktiviteter som angivet i programmet
 • Parkafgifter
 • Transport fra lufthavn - hotel t/r
 • Transport mellem parkerne med luksus cessna-fly som beskrevet
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.