Rundrejse beskrivelse Rejsen fra Sunset Hill til Verdens 8. Naturvidunder og det ultimative ”vildt show”

Tanzania Flysafari Deluxe

Tanzania Flysafari Deluxe

Tag med på denne 8 dages rejse til Tanzanias bedste safaridestinationer. Få uforglemmelige safarioplevelser i verdensberømte naturparker og se savannens vilde dyreliv på tætteste hold – og glæd jer til eventyrlige nætter i luksuriøse omgivelser under stjernerne i hyggelige camps, på en frodig kaffeplantage og historisk herregård.

 
Som en del af en lille gruppe på maks. 8 deltagere, vil I på denne tur opleve noget af det bedste, som Tanzania kan tilbyde. Et eksklusivt privatfly tager jer på fornemste vis fra et eventyr og videre til det næste. Turen går gennem Tarangires fantastiske landskab med baobabtræer, palmer og elefanter, videre til hvad man bedst kan beskrive som Edens have; Ngorongoro Krateret, og slutter i det verdensberømte Serengeti med endeløse horisonterne og et imponerende dyreliv. I vil opleve smukke og storslåede naturområder, betagende solnedgange og kilometerlange floder. I vil møde det fascinerende masaifolk, besøge en kaffeplantage og opleve det spektakulære Ngorongoro krater.
 
På hele rejsen vil I bo i autentiske, naturskønne og eksklusive omgivelser i hyggelige camps under stjernerne, på en historisk herregård og på en smuk kaffeplantage omgivet af frodige, grønne marker. 
 
Turen er for de aktive og eventyrlystne, som ønsker en rejse, der byder på alt fra ro og afslapning til spænding og aktion.
 
 
 
Garanteret afrejse
- Vi garanterer afrejse ved min. 2 gæster
Rejsebeskrivelse Tanzania Flysafari Deluxe Fuld beskrivelse
Ophold Lokation Indkvartering
Dag 1
Ankomst til Tanzania
Arusha Coffee Lodge
Det luksuriøse Cessna fly
Efter flyrejsen ankommer I til Kilimanjaro International Airport i Tanzania, hvor en repræsentant fra vores lokale samarbejdspartner byder jer velkommen. Herefter bliver I kørt til Arusha Coffee Lodge, hvor I skal bo den første nat. Lodgen er beliggende i udkanten af ”safarihovedstaden” Arusha omkranset af en kaffeplantage.
 
Arusha Coffee Lodges danner et perfekt udgangspunkt for de mange eventyr, der venter i området og oplevelsen bliver total når morgenen starter med friskbrygget kaffe, der for nyligt er høstet på de omkringliggende marker. Her kan I slappe af, tage på opdagelse i området eller nyde solen ved poolen.
 
Om aftenen nyder I en middag i Plantation House restauranten, hvor I får en a la carte menu – efterfulgt af en friskbrygget kop kaffe i skæret fra pejsen.
 
Opholdet på Arusha Coffee Lodge inkluderer aftensmad med udvalgte drikkevarer på ankomstdagen.
 
Overnatning
Arusha Coffee Lodge
Måltider
Aftensmad med udvalgte drikkevarer.
Dag 2
Tarangire — Rundtur i kaffeplantagen, flyvetur og safari
Tarangire Treetops
Tarangire Treetops
Efter morgenmaden kan de, der har lyst, komme med på en spændende gåtur i kaffeplantagen, hvor I ser, hvordan kaffeplanten dyrkes, høstes og forarbejdes og til sidst ender som morgenkaffe.
 
Herefter får I serveret en let frokost og bliver så kørt til Arusha lufthavn, hvor I flyver til Kuro Airstrip i Tarangire National Park. Her venter der jer en spændende safaritur i Tarangire National Park, som er hjemsted for den største koncentration af elefanter i Tanzania og for kæmpemæssige flokke af over 550 forskellige fuglearter.
I ankommer til jeres camp, beliggende i Treetops’ Private Reserve, lige i rette tid for en forfriskende ”sundowner”. Her i Tarangire Treetops overnatter I to nætter, i de mest fantastiske træhytter midt mellem fascinerende baobab- og marulatræer.
 
Opholdet i Tarangire Treetops inkluderer helpension og udvalgte drikkevarer.
 
Overnatning
Tarangire Treetops
Måltider
All Inclusive
Dag 3
Tarangire — Safari, masai-landsby og cocktails i bushen
Tarangire Treetops
Der er øjeblikke man altid vil huske... Her "sundowner drink" ved Sunset Hill
Efter morgenmaden venter der jer en spændende dag fyldt med aktiviteter. I skal på safari i firehjulstrækker, hvor I kommer tæt på det vilde dyreliv, en tur til en masai landsby, hvor I kan opleve det daglige liv her og det varme og venlige folk, og på en gåtur i bushen, hvor I får en helt anderledes safarioplevelse. Om eftermiddagen kan I nyde udsigten til den spektakulære afrikanske solnedgang, som giver alt en gylden orangerød glød, mens I nyder en kølig ”sundowner”. Når de orange, røde og gule farver forsvinder med solen og himlen i stedet pyntes med millioner af lysende stjerner, tager I på en uforglemmelig safari i mørket, hvor nattens dyreliv kommer frem.
 
Frokosten og middagen om aftenen får I serveret i campen, hvorfra I kan nyde udsigten til vandhullet, hvor mange dyr ofte kommer for at drikke.
 
 
Overnatning
Tarangire Treetops
Måltider
All Inclusive
Dag 4
Ngorongoro — Safari, picnic og ”High Tea”
The Manor at Ngorongoro
The Manor at Ngorongoro. En luksuriøs perle i smuk natur og grønne kaffeplantager.
Efter morgenmaden tager I på endnu en spændende safaritur i Tarangire Nationalpark. Undervejs  holder I picnic og spiser frokost i det fri, hvorefter I fortsætter til Kuro Airstrip. Fra Tarangire har I en kort flyvetur til Manyara Airstrip. Herfra bliver I kørt til The Manor at Ngorongoro, hvor I bliver inviteret på deres særlige ”High Tea”.
 
The Manor at Ngorongoro er en one-of-a-kind-oplevelse. Her mødes afrikansk venlighed med gammel afro-europæisk arkitektur, omgivet af det naturskønne højland og – ikke mindst - et helt særligt sted, som er på UNESCOs Verdensarvsliste; Ngorongoro krateret, som I besøger den følgende dag. Det syn der vil møde jer, når I står på kanten af krateret og ser ud over det ubeskriveligt smukke landskab, vil være et syn I aldrig vil glemme.
 
På The Manor vil I opleve en helt særlig hjemlige hygge, da hver en detalje på den gamle herregård er gennemtænkt med fokus på at skabe en behagelig og hyggelig atmosfære. Stedet har gæsteværelser fordelt i 10 eksklusive hytter. Alle værelser har et åbent ildsted og en stilfuld elegant og komfortabel indretning, så I med sikkerhed vil føle jer hjemme. Hytterne ligger placeret sådan at alle har udsigt til det smukke landskab og samtidig nyder godt af stilheden og de private omgivelser.
 
Resten af dagen kan bruges til afslapning ved poolen eller i spaen, til at gå på opdagelse i det fantastiske område omkring herregården eller til at besøge staldene. Her på The Manor at Ngorongoro har I to overnatninger.
 
Overnatning
The Manor at Ngorongoro
Måltider
All Inclusive
Dag 5
Ngorongoro — Safari og picnic i krateret
The Manor at Ngorongoro
Safari i Ngorongoro krateret
Efter en tidlig morgenmad besøger I Ngorongoro krateret, som er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste. Det er den største ”udtørrede” caldera i verden – altså en kraterlignende formation, som fremkommer når en vulkan synker sammen efter et voldsomt udbrud – og hjemsted for de fleste dyr, som man drømmer om at se i Østafrika.
 
I bunden af krateret, som er dækket af frodige græssletter, akacietræer, skove og rivende floder, lever et mylder af fugle og dyrevildt, heriblandt de berømte ”Big 5” – løven, bøflen, næsehornet, leoparden og elefanten.
 
I spiser en picnicfrokost på bunden af krateret, mens I betragter flodheste, der bader og gnuer og zebraer, der holder et vågent øje efter rovdyr. Efter en lang og spændende dag vender I tilbage til The Manor, hvor I får serveret aftencocktails og en lækker middag.
 
Overnatning
The Manor at Ngorongoro
Måltider
All Inclusive
Dag 6
Serengeti — Safari, frokost i bushen og middag under stjernerne
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Serengeti Migration Camp
I dag kan I frit vælge, om I vil besøge Lake Manyara Nationalpark eller at blive tilbage på The Manor og, køre på mountainbike, nyde en afslappende massage, ride en tur på hesteryg (mod tillæg) eller bare slappe af og gå en tur i de smukke omgivelser.
 
Efter frokosten på The Manor kører I tilbage til Manyara airstrip, hvorfra I flyver til den verdensberømte Serengeti Nationalpark. Her skal I bo i enten Serengeti Pioneer Camp eller i Serengeti Migration Camp. Om det bliver den ene eller den anden camp afhænger af, hvor I vil få de største og bedste safarioplevelser. I vil få besked om, hvilken camp I skal bo i, inden I ankommer til Tanzania. Som hovedregel gælder det, at I vil bo i Serengeti Pioneer Camp fra januar til maj og i Serengeti Migrations Camp fra juni til december.
 
Begge camps vil danne en autentisk og eksklusiv ramme om en uforglemmelig safarioplevelse. I begge camps er beliggenheden for at optimere det ultimative ”vildt show”, som naturelskere, forfattere og filminstruktører fra alle kroge af verden har filmet og berettet om; gnuernes migration. Hvert år tager enorme flokke af gnuer på en farefuld rejse på mere 1000 km over sletterne og gennem krokodillefyldte vande, for at komme til nye friske græssletter.
 
De næste to nætter skal I overnatte i campens luksuriøse safaritelte, som på en og samme tid giver følelsen af at være ét med omgivelserne og naturen og som samtidig giver et komfortabelt, trygt og luksuriøst ophold. Teltene er smukt møbleret og har alt, hvad man kunne ønske sig. Dagene her vil være fyldt med safariture, frokost i bushen og middag under en stjernebesat nattehimmel.
 
Overnatning
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Måltider
All Inclusive
Dag 7- 8
Serengeti sletten — Hjemrejse eller badeferie
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Serengeti Migration Camp

Dag 7 - Endnu flere oplevelser i den afrikanske bush

 
Efter morgenmaden er dagen dedikeret til Serengeti slettens vilde dyreliv med masser af safarioplevelser. I spiser frokost i bushen og derefter skal I på endnu mere safari. Om eftermiddagen vender I tilbage til campen – til forfriskende sundowners og endnu en udsøgt middag under stjernerne. Ofte kan slettens fantastiske dyreliv endda også beundres fra jeres camp. Når mørket falder på, kommer nattens dyreliv frem og det ses og høres tydeligt at sletten atter vækkes til live.
 
 

Dag 8 - Farvel til Serengeti sletten – hjemrejse eller videre til nye eventyr

 
Start jeres dag med en kop kaffe og udsigten til en spektakulær solopgang, hvis I bor på Pioneer Camp eller med en safaritur til fods, hvis I bor på Migration Camp.
 
Efter frokosten kører I ud på endnu en spændende safaritur, som en del af turen til Airstrippen. I flyver omkring 50 minutter over det smukke og skiftende Tanzaniske landskab og ankommer igen til Arusha, hvor I bliver kørt til Arusha Coffee Lodge. Hvis jeres næste flyafgang først er senere på dagen, kan I nyde en dag på lodgen, inden I bliver kørt til Kilimanjaro lufthavn.
 
De der ønsker det, kan forlænge safarien med ekstra nætter i Serengeti, blive en ekstra nat i Arusha eller fortsætte rejsen til Zanzibar, hvor I rigtig kan få slappet af i palmetræernes skygge.
 
Forlængelse af rejsen er ikke inkluderet i prisen.
 
Overnatning
Serengeti Migration Camp eller Pioneer Camp
Måltider
All Inclusive
INDIKATIONSPRISER Tanzania Flysafari Deluxe
7 NÆTTER FRA
kr. 52.395 pr. person
Fra-pris i lavsæson (november - juni)
7 NÆTTER FRA
kr. 64.595 pr. person
Fra-pris i højsæson (juli - oktober)
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup - Kilimanjaro med skift undervejs t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • 7 nætters ophold i Tanzania som angivet i programmet
  • Inkl. All Inclusive (måltider og drikkevarer som sodavand, vand, lokale øl, husets vine og udvalgte spiritus)
 • Safari og aktiviteter som angivet i programmet
 • Parkafgifter
 • Transport fra lufthavn - hotel t/r
 • Transport mellem parkerne med luksus cessna-fly som beskrevet
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.