Zimbabwe

Hoteller, lodges og camps

Blixen Tours tilbyder nogle af de bedste hoteller og camps i Zimbabwe. Bo i spektakulære naturreservater omringet af vildt eller nyd den bjergtagende udsigt til Victoria vandfaldet. Vi kender de bedste steder at bo i Zimbabwe.

 
Safari entusiaster valfarter hvert år til Zimbabwe. Det samme gør eventyrlystne turister, som vil flyve i helikopter hen over Victoria Falls eller kaste sig ud i river rafting på de flossende floder. Zimbabwe byder på en perlerække af vildtreservater og nationalparker, såsom Hwange, Mana Pools, Malilangwe, Lake Kariba, Gonarezhou, Matobo, Matusadona og Zambezi. 
I Zimbabwe kan du bo enten inde i selve reservaterne eller lige ved, hvor du vil kunne opleve den afrikanske natur på tætteste hold. Blixen Tours kender og har selv besøgt de bedste hoteller i Zimbabwe, og har samtidig sikret, at vi kan anbefale noget til enhver smag.
 
Nedenfor ses blot et lille udvalg af de mange fantastiske camps der findes i Zimbabwe. Vores safarieksperter kender til mange flere – og du er mere end velkommen til at ringe til dem for råd om, hvor er det bedst at bo i Zimbabwe.