Golfbaner på Mauritius er blandt verdens bedste

Golf Mauritius
Golfbanerne på Mauritius gør Mauritius er én af verdens bedste golfdestinationer. Her kan du spille golf på de berømte mesterskabsbaner i et skønt klima året rundt.
 
En Mauritius golfrejse kan din glæde ved golf kombineres med et skønt klima, dejlige strande, god mad, spændende kultur og rigtig gode hoteller. 
 
På Mauritius' golfbaner spilles mange af de store turneringer, og baner som The Legend, The Links og Heritage Golf Club, samt den yderst eksotiske bane på øen Ile aux Cerfs, er blot nogle af de verdenskendte golfbaner på Mauritius.
 
Infrastrukturen på Mauritius er god, og du har derfor masser af muligheder for at komme rundt til flere golfbaner, under dit ophold på Mauritius' golfhoteller.
Golf pakkerejser Mauritius
Blixen Tours kan tilbyde ophold på nogle af de mest ideelle golfresorts, i nærheden af de store mesterskabsbaner. Se fx vores Blixen Tours VIP All Inclusive rejser, hvor du som golfspiller får mange fordele – såsom Heritage Le Telfair (5*) inklusiv gratis green fee og gratis lån af buggy.
 
Prisniveauet for golf på Mauritius er højt, hvorfor det kan anbefales at vælge en samlet golf-pakkerejse. Ring gerne til os på 7674 0070 for at høre om gældende golftilbud til Mauritius.
 
Artikler og inspiration