Zambia

Camps, hoteller og lodges

Oplev det ægte uspolerede Afrika langt væk fra masseturismen og bo samtidig på lækre luksushoteller og camps i Zambia. Overnat i fantastiske camps i parker som Lower Zambezi Nationalpark, Kafue Nationalpark & South Luangwa Nationalpark.

 
Fra udvalgte camps kan I endda komme på safari til fods eller vælge at bo midt blandt vilde dyr. Camps bestående af luksustelte, der står opstillet på platforme under de enorme fignetræer. Tag en dukkert i poolen, mens I følger de vilde dyrs vandren hen over savannen. Zambia’s camps har utrolig meget at byde på.
 
Zambia er ofte en overset destination, hvilket har den fordel at her kommer langt færre turister end nabolandene, selv i landets mest kendte reservater og parker.
I Zambia findes derudover luksuriøse og elegante hoteller, der emmer af tidligere tiders storhed. Hoteller i særklasse, og det samme gælder maden. Bo i værelser med bjergtagende udsigt til Victoria Falls, hvor vi garanterer at du ikke bliver skuffet over dit ophold.
 
Disse camps og hoteller er kun et lille udpluk, vi kender til mange flere. Tal med en af vores safarieksperter, vi guider jer gerne til og giver svar på, hvor er det bedst at bo i Zambia.