EKSKLUSIVE SKRÆDDERSYEDE REJSER TIL MELLEMØSTENS BEDSTE DESTINATIONER

Hos Blixen Tours skaber vi den rejseoplevelse, du drømmer om.
Vi har rejst i Mellemøsten i mange år, hvor vi har besøgt hoteller, deltaget i udflugter og aktiviteter, besøgt restauranter, dannet relationer og alt, hvad vi ellers kan gøre for at lære destinationen bedst muligt at kende.
 
På baggrund af det har vi udvalgt de mest eksklusive hoteller i de bedste områder af Dubai, Abu Dhabi, Oman og Ras Al Khaimah, så vi kan tilbyde dig eksklusive rejser, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje.
 
Vores kunder siger det bedst
”Helt perfekt ferie, som fuldt ud indfriede vores forventninger. Lige fra den første korrespondance til hjemrejsen. Jeg kan klart anbefale at booke rejser hos Blixen Tours, hvis du ønsker en individuelt tilpasset og ekstraordinær ferie.” /Tina på Trustpilot
Jeanet Olesen - Travel Designer

Vores udvalgte rejsedestinationer i Mellemøsten

Vi har håndplukket de bedste hoteller og skabt et udvalg af rejser til Dubai, Oman, Abu Dhabi og Ras Al Khaimah, som er vores favoritdestinationer i Mellemøsten.
 
Oplev ikoniske seværdigheder, moderne arkitektur og verdens eneste 7-stjernet hotel i Dubai. Kulturelle attraktioner, smukke strande og spændende shoppingmuligheder i Abu Dhabi. Moderne byliv, gamle traditioner og UNESCO-verdensarvssteder i Oman. 
Alt fra vandsport og ørkensafari til kulturelle seværdigheder i Ras Al Khaimah

Hvad drømmer du om at opleve?

Mellemøstens mystik har altid fascineret; ”1001 Nats Eventyr”, storslåede moskeer og paladser, duftende markeder og krydret mad. Her finder man en mangfoldighed af oplevelser, der spænder fra at udforske gamle ruiner til at nyde moderne storbyliv. Det er et sted, hvor historie møder nutid og hvor traditioner trives side om side med innovation.
 
Ud over de utrolige seværdigheder og oplevelser, som Mellemøsten gemmer på, så er en rejse til denne del af verden en chance for at fordybe sig i en rig kultur, at lære om forskellige traditioner og måske endda udfordre ens egne forventninger. Lande som De Forenede Arabiske Emirater og Oman er kendte for deres gæstfrihed og stabilitet. Her bydes rejsende velkommen med åbne arme og inviteres indenfor i en verden af ekstravagance, traditioner, kultur, historie, rigdom og innovation – alt sammen i en skøn og eventyrlig blanding.
Henriette Søren - Travel Designer

Personlig samtale bliver til skræddersyet rejse

Gennem en personlig samtale, hvor du fortæller os, hvilke ønsker du har til din ferie, og vi giver dig inputs og ideer, baseret på vores viden og mange års erfaring med rejser i Mellemøsten, skræddersyr vi sammen din rejse, så den bliver præcis som du drømmer om.