Hoteller på Sri Lanka

Boutique, stilrene eller kolinistilshoteller i særklasse

Charmerende hoteller og boutiquehoteller i naturskønne omgivelser.

Sri Lanka er et overflødighedshorn af muligheder, uanset om du ønsker en ferie fyldt med kultur- og naturoplevelser eller en afslappende strandferie – og det samme gælder for hotellerne. Uanset om du rejser som par eller med hele familien, om du vil bo i byen, i den kulturelle trekant, ved stranden eller i højlandet, og om du foretrækker små, charmerende boutiquehoteller, historiske kolonistilshoteller eller moderne, stilrene hoteller, så er der noget for enhver smag.
Vi har besøgt Sri Lanka og har udvalgt de bedste hoteller, der hver har sin egen charme og karakter. Hotellerne er spredt over øen. Nogle ligger i små, idylliske oaser, hvor der er den mest vidunderlige fred og ro, mens andre ligger med udsigt til grønne rismarker, uendelige bjerglandskaber og smukke søer. Nogle ligger ved kysten med direkte adgang til stranden, mens andre ligger i livlige byer, blandt frodige teplantager eller inden for de gamle mure i Galle Fort.
 
Fælles for alle vores udvalgte hoteller er et meget højt serviceniveau og hjertevarme i luksuriøse og smukke omgivelser.