Hotelbeskrivelse

Sirru Fen Fushi

Kunst under vandet, luksuriøst privatliv og idyllisk fred og ro på ”Secret Water Island”
Her på denne ø, omgivet af uberørte koralrev og et uendeligt hav, ligger Sirru Fen Fushi, som en idyllisk og luksuriøs perle, der tiltrækker de mest kræsne livsnydere fra hele verden.
 
Først skal nævnes resortets 200 meter lange infinity pool – den længste i Maldiverne – som strækker sig fra den ene side af øen til den anden. Poolen fungerer som en direkte sti ud i havet, hvor en 100 meter lang koralsti under vandet fører dig ud til det helt unikke kunstmuseum, som er beliggende delvist under havet. Her finder du spektakulære kunstværker, som bliver til en del af den smukke undervandsverden, når koraler og småfisk flytter ind i dem.
 
Den smukke undervandsverden kan du også udforske med snorkle og dykkermaske – både i hotellets imponerende 9 km lange husrev, men også ude på åbent vand, hvor du kan få dykkeroplevelser i verdensklasse. Du kan også tage på sejlture og opleve delfiner, der springer langs rælingen. Du kan sejle i katamaran eller kajak – eller få en kulturel oplevelse med et besøg hos det lokale folk.
 
Børnevenlig
Dykning
Snorkling
Velegnet til par
Maldivernes længste pool
Husrev
120 villaer
Unikt kunstværk i havet
Svøm blandt djævlerokke
FACILITETER Sirru Fen Fushi
Maldiverne består af 26 tropiske atoller og en af de allersmukkeste og mest eksklusive af dem hedder Shaviyani Atoll. I denne atoll findes øen Sirru Fen Fushi; ”Secret Water Island.”
Børnene kan more sig i Majaa Kids Club og Teens Club, mens du forkæler krop og sind med en massage eller ansigtsbehandling i Willow Stream Spa, får pulsen op med en omgang kickboxing, tennis, beachvolley eller fodbold eller får pulsen ned med en omgang yoga eller en rolig svømmetur.
 
Når middagen skal serveres, er det udelukkende op til dig, om det skal foregå i din private villa, hvor kokken fremtryller maden foran jer, eller på en af resortets fire restauranter, som serverer en verden af kulinariske oplevelser. Få serveret de bedste retter fra det maldiviske, asiatiske og japanske køkken, små lækre snacks eller friskfanget fisk og skaldyr, mens du nyder udsigten til havet, solnedgangen eller en stjernebesat nattehimmel.
 
Værelser
Sirru Fen Fushi byder på 120 eksklusive villaer, der alle er indrettet med inspiration fra omgivelserne og med fokus på komfort. Beach villaerne er beliggende med det uendelige Indiske Ocean foran sig og med frodig mangrove bagved. De findes med to, tre, fem og syv værelser og er således også perfekte, hvis I er en større gruppe, der rejser sammen.
 
Water villaerne findes med to og tre værelser og er beliggende over det krystalklare hav, mens de luksuriøse Tented Jungle Villas i ægte afrikansk safari-stil er omgivet af tropisk jungle og giver dig campingfølelsen på allerhøjeste niveau. Teltene er 525 m2 store og gemmer blandt meget andet på børneværelser og er derfor også ideelle til børnefamilien, den store gruppe eller de, som bare gerne vil have masser af plads.
 
Alle villaerne har privat pool med separat badeværelse og stort udendørs område og byder derudover på indendørs og udendørs badeværelser, king-size senge, liggestole og meget mere - afhængigt af villatypen.
 
Vis fuld beskrivelse...Vis mindre...
All Inclusive
Butik
Børneklub
Børnepasning
Dykkercenter
Fisketure kan arrangeres
Fitness center
Internet, trådløs (gratis)
Lounge/bar
Privat swimmingpool
Restaurant(er)
Roomservice
Spa/wellness
Swimmingpool
Tennisbane
Vandsportsaktiviteter
Volleyball
værelser Sirru Fen Fushi
Store billeder

Beach (Sunrise / Sunset) Villa

Villaer med privat pool beliggende lige ved stranden, afskærmet bag frodig beplantning. Sunrise villaerne er at finde på øens østkyst, hvor stranden er smallest, mens Sunset villaerne, der vender mod vest, er beliggende ved øens bredere sandstrand.
 
I villaen findes et stort soveværelse, indendørs badeværelse med bruser samt udendørssektion med badekar og bruser. Fra villaen er der direkte adgang til udendørs terrasse, 14 m² pool, solstole og siddearrangement. Med snorkeludstyret i hånden (gratis at låne), kan du, direkte fra stranden, svømme på opdagelse henover husrevet (9 km langt koralrev der omkranser øen). 
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV, Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks og king-size seng.
 
STØRRELSE 360 m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 2 voksne + 1 barn under 12 år.
Store billeder

Deluxe Beach (Sunrise / Sunset) Villa

Skønne og rummelige strandvillaer, bestående af soveværelse, separat stue, badeværelse samt stort udendørs badekar. Sunrise villaerne er beliggende på øens østkyst, hvor stranden er smallest, mens Sunset villaerne, der vender mod vest, er beliggende ved øens bredere sandstrand.
 
Fra villaen er der direkte adgang til udendørs terrasse, 25 m² pool, solstole og siddearrangement.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV, Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks, king-size seng og mulighed for opredning i stuen.
 
STØRRELSE 495 m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Store billeder

Luxury Tented Jungle Villa

Beliggende på øens midte, omgivet tropisk jungle, gemmer disse unikke telt-villaer sig.
Bag kanvas-væggene findes soveværelse, separat stue, badeværelse med adgang til udendørs badekar.
 
Fra villaen er der direkte adgang til udendørs terrasse, privat pool, solstole og siddearrangement.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV, Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks, king-size seng og mulighed for opredning i stuen.
 
STØRRELSE 525 m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Store billeder

Water Sunrise Villa

Disse villaer er bygget på pæle og har direkte adgang, via en trappe, til at svømme eller snorkle i det nærmest gennemsigtige havvand. Villaerne har et stort soveværelse med en lille sofa samt et rummeligt badeværelse med stort kobberbadekar og separat bruser.
 
Fra villaen er der direkte adgang til udendørs terrasse, pool, solstole og loungesofa.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV, Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 164 m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 1 børn under 12 år.
Store billeder

Grand Water Sunset Villa

Disse større water villaer er bygget på pæle og har noget ret unikt for denne type villaer - en sandstrand.
Rummelige villaer, bestående af stort soveværelse med siddearrangement og badeværelse med stort kobberbadekar.
 
Fra villaen er der direkte adgang til udendørs terrasse, pool, ”strand”, solstole og loungeområde.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV, Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 235 m²
SOVEVÆRELSER 1
PLADS TIL 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn under 12 år.
Store billeder

Two Bedroom Water (Sunrise / Sunset) Villa

Disse skønne water villaer har 2 store soveværelser med hver sit badeværelse. Fra begge soveværelse er der direkte adgang til en pool samt stor fællesterrasse med loungeområde, solstole og spiseplads.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV, Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks.
STØRRELSE 428
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn under 12 år.
Store billeder

Two Bedroom Beach Sunset Villa

Beliggende med stranden foran sig og udsigt til solnedgang, tilbyder disse Two Bedroom Beach Sunset Villaer med pool et luksuriøst gemmested i paradis. De 2 soveværelser har hver sit indendørs/udendørs badeværelse. Fra hvert soveværelse er der direkte adgang til en større veranda med en stor privat pool.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV,Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 750 m²
SOVEVÆRELSER 2
PLADS TIL 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn under 12 år.
Store billeder

Three Bedroom Beach Sunset Villa

Disse villaer er perfekte for familier eller mindre grupper der rejser sammen. I de rummelige soveværelser er der god plads til både forældre og børn. Derudover byder villaen på et stort udendørs areal med pool, loungeområde, solstole og spiseplads.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV,Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 1155 m²
SOVEVÆRELSER 3
PLADS TIL 8 voksne eller 6 voksne og 3 børn under 12 år.
Store billeder

Three Bedroom Water Sunset Villa

Nærmest som et privat hjem, både i størrelse og indretning, er disse Three Bedroom Water Sunset Villaer perfekte for familier. Med 3 rummelige soveværelser er det god plads til at forældre og børn kan få hver deres afdeling. Derudover byder villaen på en stor terrasse med en stor pool samt 2 små pools, stor udendørs overdækket spiseplads samt loungeområde.
 
Faciliteter; Nespresso-kaffemaskine, aircondition, vinkøleskab, minibar, gratis WiFi, TV,Bose-lydsystem, cykler, sikkerhedsboks.
 
STØRRELSE 525 m²
SOVEVÆRELSER 3
PLADS TIL 8 voksne eller 6 voksne og 3 børn under 12 år.
INDIKATIONSPRISER Sirru Fen Fushi
Pris per person (ved to voksne i delt dobbeltværelse)
BEACH SUNRISE VILLA
Periode
Voksen
04.04.24 - 30.04.24
49.195
01.05.24 - 20.06.24
40.195
21.06.24 - 28.07.24
41.095
29.07.24 - 30.09.24
40.195
01.10.24 - 08.10.24
43.895
09.10.24 - 22.10.24
44.795
23.10.24 - 18.12.24
43.895
Skræddersyet rejse
Denne rejse kan tilpasses til det antal nætter som ønskes - eller kombineres med ophold på andre hoteller og destinationer. Ring til en af vore rejsespecialister for mere information på telefon 7674 0070 eller skriv til os via vores kontaktformular.
 
Højtider — perioder over jul, nytår & påske
Disse er de mest efterspurgte rejseperioder i løbet af året, hvorfor flypriser og værelsespriser er væsentligt højere i denne periode. Der kan desuden være obligatorisk tillæg for julemiddag/nytårsmiddag. Kontakt os for tilbud.
Aktuelt
Priser er gældende ved bestilling senest 90 dage før afrejse.
Senere bestilling kan medføre højere priser.
 
 
 
 
 
 
Prisen inkluderer
 • Fly fra Kastrup - Maldiverne t/r med et skift undervejs
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport fra Malé til Sirru Fen Fushi med vandflyver t/r
 • 7 nætter på Sirru Fen Fushi i valgte villakategori
  • Inkl. morgenmad 
 • Bidrag til Rejsegarantifonden
Prisen inkluderer ikke
 • Afbestillingsforsikring - fra 7% af rejsens pris og tegnes ved bestilling af rejsen
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
Forbehold
De nævnte priser er baseret på billigste flybillet og olietillæg til destinationen. Er billigste flybillet udsolgt og/eller stiger olietillægget vil der være et pristillæg til ovenstående. På visse tider af året, kan der desuden være kampagnepriser på flybilletter, hvor flybilletten kan være billigere og prisen dermed reduceres. Der tages forbehold for valutakursændringer samt udsolgte hoteller og fly.
 
Blixen Tours tilstræber altid at afvikle rejsen i henhold til programmet, men det kan pga. vejrmæssige forhold og praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre rejsen anderledes end anført.

SIRRU FEN FUSHI

Deluxe All Inclusive

Mad og drikke
 • Lækker morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Raha Market
 • Frokostbuffet og "live cooking stations" i Raha Market
 • Aftensmad i Raha Market - overdådig aftenbuffet og "live cooking stations" 
Spiser man i øvrige restauranter, får man en credit.
 
Drikkevarer
 •  
  • Velvalgte husvine (hvidvin, rosé og rødvin)
  • Øl - Tiger & Carlsberg
  • Udvalg af cocktails og mocktails
  • Udvalg af spiritus
  • Juice, te og kaffe
  • Sodavand (Coca Cola, Sprite, Fanta osv.)
  • Vand (San Pellegrino & Acqua Panna)
  • Te & Nespresso kaffe i villaen
  • 2 store daglige flasker vand i villaen 
 
Sport
 • Adgang til fitness center
 • Gratis lån af snorkeludstyr
 • Gratis brug af ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter
 
Underholdning
 • Gratis adgang til The Kids Club
 • Gratis internet adgang i alle villaer og ved hotellets offentlige opholdssteder
 
 
Ydelserne og aktiviteter kan ikke ombyttes eller overdrages til andre gæster. Der ydes ingen refusion eller tilbagebetaling hvis man ikke benytter sig af alle ovenstående tilbud. Minibar er ikke inkluderet. 
 
Hotellet kan til enhver tid ændre i ovenstående All Inclusive uden der ydes refusion.