Store billeder

Ekstravagant og ansvarlig – Soneva er i en klasse for sig

I hjertet af nogle af Maldivernes mest betagende atoller ligger hoteller, der ikke kun leverer luksuriøse oplevelser, men som også tager bæredygtighed til nye højder. Hotellerne er blandt yndlingerne, når man drømmer om barfodsluksus i særklasse – og de tilhører alle ét brand: Soneva.
Store billeder
To passionerede sjæle, Sonu og Eva, står bag det kendte og elskede hotelbrand, Soneva, hvis navn er en sammensmeltning af parrets navne. Deres passion er at skabe ”sand luksus” for gæsterne, hvoraf mange har en travl og hektisk hverdag. For Soneva handler det om at forstå gæsternes daglige liv og tilbyde dem oplevelser, der er ”nye” og ”ægte” i forhold til deres hverdagsliv - det vil sige oplevelser, der er sjældne, usædvanlige og enestående og som de i særlig grad værdsætter og længes efter i deres travle liv.
 
Hotellerne ligger på nogle af Maldivernes og Thailands smukkeste destinationer og tilbyder en unik og bæredygtig tilgang til luksusrejser. Brandet er bygget op om en filosofi om at skabe enestående rejseoplevelser og samtidig beskytte og bevare de skrøbelige økosystemer, hotellerne er beliggende i.
 
Designet til at minimere miljøpåvirkningen
Et bemærkelsesværdigt træk ved Soneva er deres engagement i bæredygtighed. Hvert hotel er designet til at minimere miljøpåvirkningen med alt fra genbrug af materialer til vedvarende energikilder og affaldshåndteringssystemer. Deres restauranter serverer friske, lokale råvarer, herunder frugt, grøntsager og fisk, der fanges eller dyrkes og høstes på stedet eller i det nærliggende samfund.
 
De lokale samfund og miljøet drager også fordel af Sonevas bæredygtige initiativer gennem programmer, hvor Soneva støtter en række projekter inden for miljøbevarelse, uddannelse og sundhed i lokalsamfundene omkring deres hoteller.
 
Slow Life filosofi
Bæredygtighed er kun en del af historien om Soneva, for det, de nok er mest kendte for, er deres luksuriøse hoteller og førsteklasses faciliteter. Deres filosofi om ”slow life” sørger for at atmosfæren er afslappet og behagelig og selvom alt lever op til deres 5 stjerner, så føles det stadig helt rigtigt at gå rundt med bare tæer i sandet og saltvand i håret. Faktisk gør hotellerne en aktiv indsats for, at du skal begrave tæerne i sandet og mærke nuet, for straks du ankommer til øen, får du udleveret en pose med teksten ”no news, no shoes” og heri ligger du dine sko og hverdagens stress og jag.
 
Spis i trætoppene eller med tæerne i sandet
Måltiderne er også en oplevelse på Soneva, der ofte har besøg af verdenskendte Michelin-kokke. I de forskellige gourmetrestauranter, kan du smage på retter fra de bedste af verdens køkkener – og som en ekstra oplevelse er restauranterne placeret på de mest bemærkelsesværdige steder, som for eksempel ”Flying Sauces” på Soneva Fushi, der ligger i trætoppene, og som du kommer til med en svævebane, ”The Crab Schack” på Soneva Jani, som serverer saftige krabber på stranden, mens du har tæerne begravet i sandet, eller ”Out of This World” på Soneva Secret, som er en høj platform, der byder på restaurant, vinkælder og observatorium, omgivet af havet og med udsigt til stjernerne.
 
Aktiviteter for alle aldre og enhver smag
Man skal gøre sig umage, hvis man skal kede sig på Sonevas hoteller. Alle hotellerne byder nemlig på en bred vifte af aktiviteter og oplevelser; dykning og snorkling i det krystalklare vand i smukke koralrev, spabehandlinger i verdensklasse, gourmetmadlavning med verdensberømte kokke og kulturelle udflugter til nærliggende landsbyer er blot nogle få af de mange aktiviteter, der venter. Heller ikke børnene kommer til at kede sig. ”The Den” er en innovativ og inspirerende børneklub, der tilbyder massevis af sjove og lærerige aktiviteter for børn i alle aldre, som kunst og håndværk, naturvandringer, kulturelle workshops, madlavning og meget mere.
 
3 Soneva-favoritter på Maldiverne
Hos Blixen Tours er vi også selv ret forelskede i Soneva – særligt Soneva Fushi, Soneva Jani og Soneva Secret, der alle sammen ligger på Maldiverne. Soneva Fushi er barfodsluksus for den moderne Robinson Crusoe - et gennemført resort, med en afslappende atmosfære og et højt serviceniveau, der emmer af charme, romantik og eksotisk daseliv.
 
Soneva Jani venter der dig en ferie udover det sædvanlige og hver dag skal du beslutte, om du vil slappe af i din eksklusive villa, på stranden eller i det smukke 3-etagers Clubhouse med gourmetrestauranter, spa, livemusik og hængekøjer, hvor du kan ligge og nyde livet med en kølig drink i hånden.
 
Soneva Secret, der åbnede i begyndelsen af 2024, er det nyeste hotel i familien – og med den kan vi føje endnu en favorit til samlingen. Soneva Secret er en unik oplevelse og det ypperste inden for private luksusferier. Hver villa kommer med et team på tre – inklusiv din egen kok – og alt, fra service og oplevelser til måltider og faciliteter, er gennemført til mindste detalje. Og så har de Maldivernes første flydende villa, som man kun kan komme til med båd.
 
Soneva hotellerne er en oplevelse udover det sædvanlige. Der er meget mere at fortælle om både Soneva brandet og om de enkelte hoteller og vi deler meget gerne ud af vores viden og erfaringer med Soneva. Så drømmer du om en ferie på Maldiverne, der både er ekstravagant og ansvarlig, så lad os skræddersy din drømmerejse til Sonevas perler.
Store billeder