Beskrivelse

Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages

Start din kenyanske safari hos Karen Blixen Coffee Garden & Cottages
I en smuk og rolig have, hvor store træer skaber områder, der skifter mellem skyggefuldt og solrigt, følger man stierne rundt i det frodige, men velholdte græs. Over alt er der planter og blomster, der skaber en stemning af kontrolleret vild natur. Stedet er Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages.
 

En aura af Karen Blixen

 
I bydelen Karen, der efter sigende er opkaldt efter Karen Blixen, ligger denne lille hyggelige samling hytter, hvorfra man er tæt på safari og lokale udflugter, samtidig med, at man har en pool, hyggeligt loungeområde, god mad og drinks for hånden.
 
Karen Coffee Gardens & Cottages ligger i det område, der for over 100 år siden var en del af Karen Blixens kendte afrikanske farm. Receptionsbygningen Swedo-house stammer endda fra den tid og står næsten som dengang, da den i længere perioder var bolig for Karen Blixens bror Thomas. Inden da har den også været jagthytte og administrationsbygning.
 

Derfor kan vi lide Karen Blixen Coffee Garden & Cottages

 
Karen Coffee Garden & Cottages er en afslappet og behagelig måde at starte eller afslutte en safari. Du er tæt på den Internationale lufthavn Jomo Kenyatta, men også den mindre Wilson Airport, hvorfra man flyver på safari. Lokale udflugter til spændende steder i området er lettilgængeligt. Der er en afslappet stemning, der får en ned på jorden, og den smukke have er et klart plus.
Velegnet til par
Tæt på Wilson lufthavn og fly-in-safari
Godt udgangspunkt for udflugter
Kazuri Beads
Giraffe Centre
Elefantbørnehjem
FACILITETER Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages
En god start eller slutning på din safari

Hyggelige og stemningsfyldte hytter i kolonistil

 
Karen Blixen Coffee Garden & Cottages har 12 hytter med et værelse til rådighed, en honeymoon-hytte og tre dobbeltværelseshytter. Hytterne ligger smukt placeret i den kønne have og med en let og elegant afrikansk kolonistil føles det afslappende at gå til og fra sin hytte.
 
Alle hytterne er udstyret med stort badeværelse, veranda og pejs. Indretningen er afslappet, enkel og behagelige med mørkebrune træmøbler, bløde sofaer og mørke trægulve, som passer godt sammen med de lyse farver og det orange lys fra lamperne og pejsen.
 

Nyd en drink, et lækkert måltid eller en god kop kaffe i Hattons Lounge

 
Hattons Lounge er Karen Blixen Coffee Gardens & Cottages sociale mødested, hvor restaurant, bar og lounge smelter sammen. Her kan man få en smagfuld og farverig drink, et lækkert måltid eller bare slappe af med en dejlig kop kaffe.
 
Stemningen og indretningen er en smule mere sammensat i udtrykket, og man kan se på de forskellige materialer, at man har tænkt i lidt mere moderne afrikanske rammer end i hytterne. 
 
Med poolen tæt ved er Hattons Lounge et naturligt samlingssted for alle gæster.
Lounge/bar
Restaurant(er)
Swimmingpool
TV
Artikler om safari